- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Tere Patton, tänan teid selle täpsustamise eest. Minu segadus tuli Erowidi kirjutisest, kus nad soovitavad PEGist vabaneda, leotades algset segu tolueenis, nii et ma hakkasin mõtlema, kas osa PEGist jääb tolueenisse.
Siin on minu arusaamise järgi õige protsess, palun andke teada, kui te`d midagi muudaksite.
1. leeliselise lahuse lisamine pH 13-ni
2. ekstraktsioon tolueeniga/muude mittepolaarsete ainetega
3. vana veekihi ära visata, siis ehk teha paar veepesu?
4. Lisage mittepolaarsele lahustile veidi puhast vett
5. Hapestage lahjendatud HCl-ga pH-ni 3.
6. Pseudo migreerub veefaasi pseudo-HCl soolana.
7. Ibuprofeen (nüüd happeline) sadestub veefaasis, nii et teoreetiliselt on meil üsna puhas pseudo vees.
(8.) Võib-olla peaks lõpppuhastus olema AB ekstraheerimine eetriga, kuigi see võib vähendada saagist.
Siin on minu arusaamise järgi õige protsess, palun andke teada, kui te`d midagi muudaksite.
1. leeliselise lahuse lisamine pH 13-ni
2. ekstraktsioon tolueeniga/muude mittepolaarsete ainetega
3. vana veekihi ära visata, siis ehk teha paar veepesu?
4. Lisage mittepolaarsele lahustile veidi puhast vett
5. Hapestage lahjendatud HCl-ga pH-ni 3.
6. Pseudo migreerub veefaasi pseudo-HCl soolana.
7. Ibuprofeen (nüüd happeline) sadestub veefaasis, nii et teoreetiliselt on meil üsna puhas pseudo vees.
(8.) Võib-olla peaks lõpppuhastus olema AB ekstraheerimine eetriga, kuigi see võib vähendada saagist.
- Reaction score
- 3
- By Fedbaby074
-
17 Sep
A/b ekstraheerimine tõenäoliselt parim variant, mis ei ole siiski tagatud
?nii et kas te mõtlete, et ma peaksin kogu selle protseduuri jaoks kasutama A/B ekstraheerimist?
minu uus plaan on kõigepealt lahustada pillid etanoolis 5-8 tundi. (Viimati lahustas see teqniqe bot IBU ja PSE, kuid ta kaal Modafen kasti on 24tk ja üks pill sisaldab 200mg ibuprofeeni ja 30mg PSE. nii et alguses alustasin 5500mg.
Pärast etanool souk ma lihtsalt lasin neil aurustuda rdry in chill.....it oli okayn ja kõige huvitavam mõte oli, et ma läksin 5500a nagu 1500-1700 mg, kuid im reallz kindel, et see on lihtsalt pse, ibu ja mõned mõned täiteained.
ja sellest punktist im wondering.
SOOOO arvate, et see töötab ?
1. soalking kogu mass etanoolis 5-8 tundi
2. lahuse filtreerimine ja vedeliku säilitamine ning ülejääkide äraviskamine.
3. nüüd on aeg kuumutada väga madalal kuumusel ja aeglaselt aurustada, kuni saadakse soovitud pulbrisegu PSE n IBU.
4.leeliselise vee lisamine, kuni minu lahus saavutab pH 13.........leeliselise lahuse lisamine milleks? nagu soke pillid leeliselises vees ? sest minu pillid sisaldavad vees aktiveeruvat paska.
5. ekstrakt tolueeniga
6. nüüd vana veekihi ära visata, siis ehk teha paar veepesu?
7. Lisage veidi puhast destilleeritud vett mittepolaarsele lahustile
8. 9. Hapestage lahjendatud HCl-ga pH-ni 3 (kas ma pean seda raputama või on lihtsalt aeglane keerutamine okey?)
9.Pseudo migreerub veefaasi Pseudo-HCl soolana
10. Ibuprofeen (nüüd happeline) sadestub veefaasis, nii et teoreetiliselt on meil üsna puhas pseudo vees
11. Lõpuks võin teha A/B ekstraheerimist, et puhastada PSE veelgi rohkem.
Tänan vastuste eest
minu uus plaan on kõigepealt lahustada pillid etanoolis 5-8 tundi. (Viimati lahustas see teqniqe bot IBU ja PSE, kuid ta kaal Modafen kasti on 24tk ja üks pill sisaldab 200mg ibuprofeeni ja 30mg PSE. nii et alguses alustasin 5500mg.
Pärast etanool souk ma lihtsalt lasin neil aurustuda rdry in chill.....it oli okayn ja kõige huvitavam mõte oli, et ma läksin 5500a nagu 1500-1700 mg, kuid im reallz kindel, et see on lihtsalt pse, ibu ja mõned mõned täiteained.
ja sellest punktist im wondering.
SOOOO arvate, et see töötab ?
1. soalking kogu mass etanoolis 5-8 tundi
2. lahuse filtreerimine ja vedeliku säilitamine ning ülejääkide äraviskamine.
3. nüüd on aeg kuumutada väga madalal kuumusel ja aeglaselt aurustada, kuni saadakse soovitud pulbrisegu PSE n IBU.
4.leeliselise vee lisamine, kuni minu lahus saavutab pH 13.........leeliselise lahuse lisamine milleks? nagu soke pillid leeliselises vees ? sest minu pillid sisaldavad vees aktiveeruvat paska.
5. ekstrakt tolueeniga
6. nüüd vana veekihi ära visata, siis ehk teha paar veepesu?
7. Lisage veidi puhast destilleeritud vett mittepolaarsele lahustile
8. 9. Hapestage lahjendatud HCl-ga pH-ni 3 (kas ma pean seda raputama või on lihtsalt aeglane keerutamine okey?)
9.Pseudo migreerub veefaasi Pseudo-HCl soolana
10. Ibuprofeen (nüüd happeline) sadestub veefaasis, nii et teoreetiliselt on meil üsna puhas pseudo vees
11. Lõpuks võin teha A/B ekstraheerimist, et puhastada PSE veelgi rohkem.
Tänan vastuste eest
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0