- Reaction score
- 1
Tere, kas U saab mind aidata Birchiga?
- Reaction score
- 42
Lõpuks esimene, kes on huvitatud tõelise toiduvalmistamise tegemisest, sul on pallid mees ja sa meeldisid mulle samal ajal. Meie sk/cz stseen BB fore on täis lolle lapsi ......
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
- By kalel.kalel
üldiselt... mida ja kuidas... ma valdan klassikalist cs-viisi... mind huvitab, mida ja kuidas
See on huvitav, üks mees registreerib end siin kaks päeva tagasi ja te arvate kohe, et ta on jumal, sest ta huvitub kaskast. Kui ma sulle sõnumit saatsin, siis sa ütlesid ainult, et mu konto on uus ja sa arvasid, et ma olen politseinik Vabandust, aga keegi nagu sina ei tunne üldse politseinikku.
- Reaction score
- 42
Ma arvan, et mul võib olla oma arvamus ja vaba tahe, kes aitab. Saate ise näha, miks ma ütlesin teile, et te saate minema lüüa. Ma ei näinud mõtet selles, mida te küsisite. Ja ma ei pea teda jumalaks, aga tal on julgust söandada seda, mida ma pean koerareaktsiooni kõrguseks. Nii et pallid on ka ja mitte kritiseerida sind minu arvamuse pärast . Ma arvan, et ma olen sind piisavalt aidanud, et sa vähemalt aitäh kirjutaksid, sina hullumees
- Reaction score
- 42
Kas keegi tunneb, et ma saatsin ta perse ja ei taha aidata? Kui jah link palun. mees kirjutab mulle, et ta tahab sünteesida speed mysli aga metil ei ole tal kogemusi sünteesi või kasutamise osas ja kohe tahab sünteesida kõige tihedamini sünteesi kui mida veel kirjutada talle
Attachments
- Reaction score
- 1
cop .... Ma võin sinust sama mõelda... pealegi on mul meeles, et ma avastasin selle alles hiljuti... kus ma nüüd mitu aastat internet ei ole
- Reaction score
- 1
- Reaction score
- 1