- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 383
kas alumiinium ei teeks seda kahtlasemaks? siis on selle omamoodi ilmne, et sa varjad midagi. aga ma ei tea, ma pole kunagi varem narkootikume välja postitanud.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 28
Paljud inimesed ütlevad, et alumiinium aitab blokeerida röntgenkiirgust, kuid ma arvan, et see on müüt
Plii aitab blokeerida röntgenkiirgust tänu oma tihedusele 11400kg/m³, kuid alumiiniumil on ainult 2700kg/m³, nii et ma arvan, et see on kasutu.
lihtsalt hea mähise jaoks, et mähkida narkootikumi
Plii aitab blokeerida röntgenkiirgust tänu oma tihedusele 11400kg/m³, kuid alumiiniumil on ainult 2700kg/m³, nii et ma arvan, et see on kasutu.
lihtsalt hea mähise jaoks, et mähkida narkootikumi
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 46
- Deals
- 12
jama! alumiiniumfoolium ei blokeeri röntgenkiirgust.
teie dote on hunnik orgaanilisi molekule. orgaaniline näeb röntgenil välja teisiti kui metall ja on eristatav.
kui sa tahad röntgenkiirgust blokeerida, pead sa oma dope uputama sarnasesse orgaanilisse enveronmenti, et see näeks välja nagu midagi süütut. aga siinkohal ma lõpetan, sest ma ei taha oma salamismeetodeid avalikustada.
teie dote on hunnik orgaanilisi molekule. orgaaniline näeb röntgenil välja teisiti kui metall ja on eristatav.
kui sa tahad röntgenkiirgust blokeerida, pead sa oma dope uputama sarnasesse orgaanilisse enveronmenti, et see näeks välja nagu midagi süütut. aga siinkohal ma lõpetan, sest ma ei taha oma salamismeetodeid avalikustada.