Okei mul on kaks küsimust seoses fisher indool rxn DMT vs 5-meo-DMT. Üks küsimus seoses maskeeritud aldehüüdidega, mis on kaitstud dietüülatsetaali derivaatidena, ja teine küsimus seoses orgaanilise lahustiga, mida kasutatakse vaba aluse ekstraheerimiseks happelisest aq. solnist.
Küsimus 1: kas mõlemas indooli rnxs kasutatavad kaitstud aldehüüdid on samad (DMT vs 5-meo-dmt)?
1. 5-MEO-DMT (see info on võetud
@William Dampier(http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...synthesis-of-5-meo-dmt-via-fischer-indole.11/) poolt loodud teemast.
Selles rxn-s kasutatakse 4,4-dietoksü-N,N-dimetüülbutan-1-amiini (CAS number: 1116-77-4 ) ja 4-metoksüfenüülhüdrasiinhüdrokloriidi.
2. DMT (see info on võetud
@halohydrin loodud teemast (xmrhfasfg5suueegrnc4gsgyi2tyclcy5oz7f5drnrodmdtob6t2ioyd.onion/)
Selles rxn kasutavad nad (N,N-dimetüülamino)butanaaldietüülatsetaali (CASi number: 1116-77-4)
Nüüd... tundub, nagu oleks nende kahe kaluri indooli (DMT vs 5-MEO-DMT) ainsad erinevused on kasutatud fenüülhüdrasiini tüübid. Seega eeldan, et CAS-numbrit 1116-77-4 saab kasutada mõlema puhul? Ma arvan, et ma just vastasin oma küsimusele, kuid vajan lihtsalt kinnitust. Ma tellisin kogemata CAS-numbri: 1116-77-4 lähedase sugulase,
4-(N,N-dimetüülamino)butanaali dimetüülatsetaali (CAS 19718-92-4).
Küsimus 2: Trüptamiini ekstraheerimisel kasutatavad lahustid.
5-meo-dmt menetlusest ,
"13. Suspensioon ekstraheeriti
2-MeTHF-iga (3x1,45 L, 10,0 vol); pärast iga ekstraheerimist lasti kihtidel 15 minutit settida, alumine leeliseline veekiht eraldati trumlisse ja ülemine orgaaniline kiht koguti.
14. Alumine vesikiht visati ära ja ühendatud orgaanilised
2-MeTHF-kihid viidi üle 20 L kolbi.
15. Lahus kontsentreeriti vaakumis kuni õlise merevaigukollase jäägini.
16. Jääkvesi eemaldati aseotroopselt, lahustades jääk uuesti värske
2-MeTHFiga (1,45 L, 10 vol) ja korrates kontsentreerimisetappi.
17. See õline jääk kuivatati rotaatoriga aurustamisel vaakumis (10-20 mbar) 1 h jooksul 40-45 *C juures, et saada 117,68 g (64,9 % teoreetiline saagis) toorest 5-MeO-DMT vababaasi."
DMT menetlusest:
"9. Suspensioon ekstraheeritakse 3*1,45 l 2-Me-THFiga, mida
võib asendada isopropüülatsetaadi või DCMiga.
10, Orgaanilised kihid ar ühendatakse ja lahusti eemaldatakse destilleerimise teel. Allesjäänud õline jääk lahustatakse uuesti lahustis ja rekontsentreeritakse (veeaseotroobi eemaldamiseks)."
Kas seda sama asendust saab rakendada 5-meo-dmt vababaasi ekstraheerimisel ja kas on olemas lahusteid, mida saab kasutada (ma tean, et teatud lahustid võivad tegelikult moodustada soovimatuid vaheühendeid).
-ei taha kasutada 2-me-thf, kuna see on kallis (kuigi ma kasutasin seda 5-meo-dmt vababaasi ekstraheerimise protseduuriks, kuid sain lõpuks paksu õli, mis aurustumisel oli kindlasti 5-meo-dmt
-Ma proovisin kasutada isopropüülatsetaati DMT vaba baasi jaoks, kuid jumala pärast võtab selle aurustumine AGES!!! Ma jätsin selle vaakumahju 30-40 mbarr juures 24 tunniks ja 75% sellest aurustus. Panin selle isegi roto vapi 1MPa juures 40C juures 3 tunniks... see aurustub natuke. Siis ütlesin, et fuck it ja keerasin veevanni 86C-ni ja see ei aurustunud ikka veel!!!
Mõned lahendused:
ekstraheerige DMT freebase isopropüülatsetaadi lahuses (eeldades, et ma ei aurustanud ülejäänud DMT freebase lol) DCM isopropüülatsetaadi lahusest) DCM-ga. Ma peaksin võrdlema jaotumistegureid kahe lahustiga DMT suhtes.
Alustage uuesti ja kasutage ekstraheerimiseks DCMi.