- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 3
See on naeruväärne kristalliseerumismeetod. Metanool & veevaba atsetoon tekitavad ilusaid läbipaistvaid kristalle ja kui lahustamiseks kasutatakse ka natuke IPA-d, siis võib oodata tõelisi uimastusi. Pesu külma veevaba atsetooniga on hea tava ja aitab ka emalahusest rohkem välja sadestuda.
Aeg kuni suitsutamiseni võib olla 1-24 tundi, varem, kui lisate rohkem atsetooni. Mul ei ole kunagi olnud emallikööri sellist värvi, tundub, et see on karmi keetmise ja ekstraheerimise tulemus!
Aeg kuni suitsutamiseni võib olla 1-24 tundi, varem, kui lisate rohkem atsetooni. Mul ei ole kunagi olnud emallikööri sellist värvi, tundub, et see on karmi keetmise ja ekstraheerimise tulemus!
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 2
Mul ei ole kunagi olnud emapiiritust, mis on küll sellise värvusega, näeb välja nagu karm keetmine & ekstraheerimine!
Võib-olla ei ole te kunagi oma kraami pikalt kuumuse käes eksponeerinud, nagu autor seda teeb. Kuigi on oluline samm ketoonijääkide eemaldamiseks.
Võib-olla ei ole te kunagi oma kraami pikalt kuumuse käes eksponeerinud, nagu autor seda teeb. Kuigi on oluline samm ketoonijääkide eemaldamiseks.