Δεν είμαι σίγουρος πόσο μπορούν να λυγίσουν οι κανόνες σε αυτό το φόρουμ, αλλά αυτή η "εταιρεία" με έχει επίσης εξαπατήσει στο παρελθόν με 10.000 δολάρια. Είμαι ο τύπος του ανθρώπου που κρατάει κακία και δεν μου αρέσει να μου κλέβουν χρήματα.
Θα ήταν πολύ μακριά από μένα να προσπαθήσω να τους παραπέμψω στις Ηνωμένες Πολιτείες με κατηγορίες για διακίνηση και διανομή πρόδρομων ουσιών ναρκωτικών; Αμφιβάλλω αν κάποιος θα ήταν πολύ θυμωμένος με αυτό το αποτέλεσμα. Ξέρω ότι αυτό έχει ήδη συμβεί σε μερικούς άλλους Κινέζους προμηθευτές στο παρελθόν, αλλά σε αυτή την περίπτωση ο κατηγορούμενος συνεχίζει να κλέβει χρήματα από τα μέλη του φόρουμ. Ο κατηγορούμενος δεν φαίνεται να γνωρίζει ότι αν τρυπήσεις αρκετά τα σφηκοφωλιά θα σε τσιμπήσουν. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτό το φόρουμ που θα έκαναν πολύ χειρότερα από εμένα αν βρισκόμασταν σε αυτή την κατάσταση. Δεν θα κάνω τίποτα μέχρι ο διαχειριστής ή αρκετά μέλη να αποφασίσουν ότι αυτή είναι η κατάλληλη τιμωρία για αυτόν τον πωλητή. Σημειώστε, ότι δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι αυτό θα λειτουργήσει, αλλά αν κερδίσει αρκετή έγκριση θα προσπαθήσω να επιχειρήσω αυτό το έργο.
Αν κάποιος έχει άλλες επιλογές παρακαλώ να απαντήσει σε αυτό το μήνυμα.
Σας ευχαριστώ.