Σπιτικό εργαλείο

brianvene1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
12
Γεια σας, πρόσφατα παρατήρησα κατά τη διάρκεια της μελέτης και της έρευνάς μου ότι η χρήση αυτοσχέδιου εξοπλισμού χρησιμοποιείται σχεδόν εξ ολοκλήρου σε παράνομα εργαστήρια. Και αυτό δεν συμβαίνει λόγω έλλειψης πόρων, αλλά για να επιτραπεί η χρήση του με διακριτικό τρόπο, χωρίς να τραβήξει την προσοχή η απόκτησή του, σε ορισμένες περιπτώσεις με στενούς ανθρώπους/γείτονες που επιδιώκουν τη διακριτικότητα.
OVxRl7pGm1

Το κύριο ερώτημά μου θα ήταν η αντικατάσταση του γυαλιού όπου λαμβάνει χώρα η αντίδραση, και η παλινδρόμηση. Τι επιλογές θα είχαμε για τη δημιουργία εξοπλισμού από οικιακό γυαλί και βάζα του σούπερ μάρκετ;

Για την παραγωγή 100g για παράδειγμα με σύνθεση μεθυλαμφεταμίνης με την υποφωσφορική οδό

Loooow

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια εστία, μια κατσαρόλα στο κατάλληλο μέγεθος που να χωράει χωρίς πρόβλημα η φιάλη μαγειρέματος (την οποία καλύτερα να γεμίσετε με λάδι για να ζεστάνετε τη φιάλη σας), μια γυάλινη φιάλη κατάλληλου μεγέθους για να αφήσετε τον πολτό να αντιδράσει, ένα κομμάτι σωλήνα (ο σωλήνας για τη σύνδεση μιας φιάλης αερίου με τη σχάρα ή κάτι παρόμοιο είναι καλός νομίζω), ένα πώμα για να κλείσει αεροστεγώς η φιάλη μαγειρέματος (με κατάλληλη τρύπα στο μέγεθος που να μπορεί να πατηθεί ο σωλήνας και χωρίς να παίζει).
σε μέγεθος που ο σωλήνας να μπορεί να πατηθεί μέσα και χωρίς παιχνίδι) ένα μεγάλο μπαλόνι (από χοντρό στιβαρό λάστιχο), και μερικά μεγάλα σφραγιζόμενα δοχεία (μπουκάλια κόκα κόλα 2 λίτρων ή παρόμοια) για να πλένετε τις φάσεις!
Θα συνιστούσα επίσης ένα ρολό ταινίας για να ασφαλίσετε το πώμα με το σωλήνα στη φιάλη από τυχαίο άνοιγμα ή διαρροή αέρα κατά τη διάρκεια του βρασμού.
Τέλος, ένα (ή μερικά) μεγάλα γυάλινα μπολ για να εξατμίζεται όσο το δυνατόν πιο αργά το νερό στο οποίο διαλύεται το τελικό προϊόν.

WillD

Expert
Reaction score
1,060
Υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες ουσίες που μπορούν να παρασκευαστούν απλά σε ένα ποτήρι ζέσεως ή σε ένα πλαστικό. Για την παραπάνω μέθοδο, το σημείο βρασμού και το οξύ δεν είναι τα πιο βολικά για χρήση χωρίς γυαλί και πυκνωτή, αν και είναι δυνατόν. Αλλά η μυρωδιά θα είναι δύσκολη.