- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
εντοπίστηκε ένα σφάλμα.
1. Θέλω να καταθέσω ποσό στο XMR που έχει επιβεβαιωθεί.
2. Πηγαίνετε στη διεύθυνση ***/λογαριασμός/λογαριασμός/ και επιλέξτε xmr --> κατάθεση
3. στη συνέχεια επιλέγω ένα ποσό σε EUR ή USD. αυτό το ποσό μετατρέπεται σε xmr με κάποιο τρόπο και δημιουργείται διεύθυνση.
4. αλλά αν μεταφέρω σε αυτή τη διεύθυνση κάποιο ποσό μεγαλύτερο από αυτό που πήρα στο βήμα 3, μόνο το ποσό από το βήμα 3 θα προσγειωθεί: τα υπόλοιπα θα εξαφανιστούν.
1. Θέλω να καταθέσω ποσό στο XMR που έχει επιβεβαιωθεί.
2. Πηγαίνετε στη διεύθυνση ***/λογαριασμός/λογαριασμός/ και επιλέξτε xmr --> κατάθεση
3. στη συνέχεια επιλέγω ένα ποσό σε EUR ή USD. αυτό το ποσό μετατρέπεται σε xmr με κάποιο τρόπο και δημιουργείται διεύθυνση.
4. αλλά αν μεταφέρω σε αυτή τη διεύθυνση κάποιο ποσό μεγαλύτερο από αυτό που πήρα στο βήμα 3, μόνο το ποσό από το βήμα 3 θα προσγειωθεί: τα υπόλοιπα θα εξαφανιστούν.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
13 Apr
Εργαζόμαστε για να μπορούμε να αναπληρώνουμε μια ελεύθερη ποσότητα, χωρίς να παράγουμε κάποια συγκεκριμένη ποσότητα.
Εάν έχετε μια τέτοια κατάσταση, επικοινωνήστε μαζί μου και θα το διορθώσουμε.
Εάν έχετε μια τέτοια κατάσταση, επικοινωνήστε μαζί μου και θα το διορθώσουμε.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
πρόβλημα δεν είναι μόνο σε αυτό το ποσό.
αφού μετέφερα μια πληρωμή από το πορτοφόλι μου xmr στη διεύθυνσή σας, δεν μπορούσε να γίνει καμία άλλη συναλλαγή από το πορτοφόλι μου.
κάθε προσπάθεια σύνδεσης με seed πηγαίνει στον συγχρονισμό για πάντα.
τεχνικά, μπορώ να μπω στο λογαριασμό μου, αλλά δεν μπορώ να συγχρονίσω το ποσό μου και να κάνω οποιαδήποτε δραστηριότητα. έτσι, φαίνεται είτε ως "εκκρεμές" είτε ως "μπλοκαρισμένο".
δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος, αλλά υποθέτω ότι αυτό το ζήτημα σχετίζεται με αυτή την πληρωμή, καθώς εμφανίστηκε αμέσως.
αφού μετέφερα μια πληρωμή από το πορτοφόλι μου xmr στη διεύθυνσή σας, δεν μπορούσε να γίνει καμία άλλη συναλλαγή από το πορτοφόλι μου.
κάθε προσπάθεια σύνδεσης με seed πηγαίνει στον συγχρονισμό για πάντα.
τεχνικά, μπορώ να μπω στο λογαριασμό μου, αλλά δεν μπορώ να συγχρονίσω το ποσό μου και να κάνω οποιαδήποτε δραστηριότητα. έτσι, φαίνεται είτε ως "εκκρεμές" είτε ως "μπλοκαρισμένο".
δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος, αλλά υποθέτω ότι αυτό το ζήτημα σχετίζεται με αυτή την πληρωμή, καθώς εμφανίστηκε αμέσως.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Γιατί μου γράφετε σε ιδιωτικά μηνύματα και εδώ; Αφήστε με να σας απαντήσω αύριο και εσείς να εξασκήσετε την υπομονή σας.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Μου απαντήσατε στο PM ότι δεν γνωρίζετε τον λόγο, γι' αυτό έφερα αυτό το θέμα για κοινή συζήτηση: Ίσως κάποιοι άλλοι χρήστες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.
Πιστεύω ότι είναι σοβαρό ζήτημα αν δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο πορτοφόλι μου για μερικές ημέρες από τότε που έγινε η μεταφορά σε μια τυχαία διεύθυνση.
Πιστεύω ότι είναι σοβαρό ζήτημα αν δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο πορτοφόλι μου για μερικές ημέρες από τότε που έγινε η μεταφορά σε μια τυχαία διεύθυνση.
Last edited:
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Δεν είναι πρόβλημα από τη δική μας πλευρά, αλλά ότι το πορτοφόλι σας δεν μπορεί να συγχρονιστεί.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
ναι, καταλαβαίνω ότι πρόκειται για "γενικό θέμα". αλλά τώρα συνεχίζεται για περισσότερες από 48 ώρες από τότε που η πληρωμή έγινε επιτυχώς στο πορτοφόλι σας.
Σύμπτωση; Δεν είμαι σίγουρος.
δεν λέω ότι είναι ένα πρόβλημα, που δημιουργήθηκε από την πλευρά σας σκόπιμα... αχαχαχα...
αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να σχετίζεται με τον αλγόριθμο δημιουργίας διευθύνσεων ή κάτι παρόμοιο.
ας ελπίσουμε ότι θα ξεμπλοκαριστεί σε 2-3 μέρες: υπάρχουν νομίσματα παγωμένα, δεν μπορώ να κάνω νέα παραγγελία για να αγοράσω το γαμημένο το χόρτο μου((((
Σύμπτωση; Δεν είμαι σίγουρος.
δεν λέω ότι είναι ένα πρόβλημα, που δημιουργήθηκε από την πλευρά σας σκόπιμα... αχαχαχα...
αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να σχετίζεται με τον αλγόριθμο δημιουργίας διευθύνσεων ή κάτι παρόμοιο.
ας ελπίσουμε ότι θα ξεμπλοκαριστεί σε 2-3 μέρες: υπάρχουν νομίσματα παγωμένα, δεν μπορώ να κάνω νέα παραγγελία για να αγοράσω το γαμημένο το χόρτο μου((((
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Τι είδους πορτοφόλι χρησιμοποιείτε;
Δεν χρειάζεται να απαντήσετε, απλώς εισάγετε τα κλειδιά σε ένα άλλο πορτοφόλι και συγχρονίστε τα εκεί.
Δεν χρειάζεται να απαντήσετε, απλώς εισάγετε τα κλειδιά σε ένα άλλο πορτοφόλι και συγχρονίστε τα εκεί.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Ευχαριστώ, αδελφέ. Θα προσπαθήσω σε κάποια άλλη πλατφόρμα να αποκτήσω πρόσβαση.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Αρχικά δημιουργήθηκε στο xmrwallet.com
Λοιπόν, έκανα μερικές προσπάθειες να εισαγάγω τα κλειδιά μου σε κάποιο άλλο πορτοφόλι: χρησιμοποιήθηκαν η εφαρμογή mymonero και το web με το ίδιο αποτέλεσμα: ζήτημα συγχρονισμού.
φαίνεται ότι η τελευταία μου συναλλαγή δεν επεξεργάστηκε σωστά ή κάτι παρόμοιο, δεν ξέρω ακριβώς
Λοιπόν, έκανα μερικές προσπάθειες να εισαγάγω τα κλειδιά μου σε κάποιο άλλο πορτοφόλι: χρησιμοποιήθηκαν η εφαρμογή mymonero και το web με το ίδιο αποτέλεσμα: ζήτημα συγχρονισμού.
φαίνεται ότι η τελευταία μου συναλλαγή δεν επεξεργάστηκε σωστά ή κάτι παρόμοιο, δεν ξέρω ακριβώς
Last edited:
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
UPD: τελικά απέκτησα πρόσβαση στα κεφάλαιά μου με ένα παράξενο πορτοφόλι "monerujo". Εκτός από αυτό τώρα μπορούσε κανείς να συγχρονίσει όλα τα δεδομένα.