- Reaction score
- 1
Γεια σας, μπορείτε να με βοηθήσετε με το Birch;
- Reaction score
- 42
Επιτέλους ο πρώτος που ενδιαφέρεται να κάνει πραγματική μαγειρική έχεις αρχίδια φίλε και με ικανοποίησες ταυτόχρονα. Η sk/cz σκηνή μας στο BB fore είναι γεμάτη από ηλίθια παιδιά ......
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
- By kalel.kalel
συνολικά... τι και πώς... είμαι ικανός στον κλασικό τρόπο cs... ενδιαφέρομαι για το τι και πώς
Αυτό είναι ενδιαφέρον, ένας τύπος εγγράφεται εδώ πριν από δύο ημέρες και αμέσως νομίζεις ότι είναι θεός επειδή ενδιαφέρεται για τη σημύδα. Όταν σου έστειλα μήνυμα, το μόνο που έκανες ήταν να μου πεις ότι ο λογαριασμός μου ήταν καινούργιος και νόμιζες ότι ήμουν μπάτσος Συγγνώμη, αλλά κάποιος σαν εσένα δεν ξέρει καθόλου έναν μπάτσο.
- Reaction score
- 42
Υποθέτω ότι μπορώ να έχω τη γνώμη μου και την ελεύθερη βούληση ποιος θα βοηθήσει. Μπορείς να δεις και μόνος σου γιατί σου είπα να πας να γαμηθείς. Δεν είδα το νόημα σε αυτό που ζητούσατε. Και δεν τον περνάω για θεό αλλά έχει τα κότσια να τολμήσει αυτό που εγώ θεωρώ ότι είναι το ύψος της αντίδρασης του σκύλου. Οπότε να έχει κι αυτός αρχίδια και όχι να σε κριτικάρω για την άποψή μου . Νομίζω ότι σε βοήθησα αρκετά για να γράψεις τουλάχιστον ένα ευχαριστώ ρε παλαβέ
- Reaction score
- 42
Αισθάνεται κανείς ότι τον έστειλα στον κώλο και δεν ήθελα να βοηθήσω; Αν ναι ένα link παρακαλώ.ο τύπος μου γράφει ότι θέλει να συνθέσει speed mysli αλλά σε meth δεν έχει εμπειρία στη σύνθεση ή τη χρήση και αμέσως θέλει να συνθέσει την πιο σφιχτή σύνθεση από τι άλλο να του γράψω
Attachments
- Reaction score
- 1
cop .... Το ίδιο μπορώ να σκεφτώ και για σένα...επιπλέον έχω στο μυαλό μου ότι το ανακάλυψα αυτό μόλις πρόσφατα...εκεί που ήμουν τώρα εδώ και πολλά χρόνια το διαδίκτυο δεν είναι
- Reaction score
- 1
- Reaction score
- 1