Γεια σας, υπέροχη γραφή!
Έτσι manny σεβασμό για u παιδιά φέρνοντας αυτό επάνω / πάρτε το χρόνο να μοιραστείτε μαζί μας!
Αλλά 1 πράγμα με προβληματίζει.
Αυτό το φόρουμ με δίδαξε ότι η αμφεταμίνη πρέπει να είναι λευκή, άλλα χρώματα είναι (ελαττωματικά) που σχετίζονται με τη σύνθεση, πρόδρομες ουσίες/ υπολείμματα δηλητηρίων...
Ξέρω ότι είναι σύνηθες να υπάρχει μια μικρή αλλαγή χρώματος στο τελικό προϊόν, αλλά το τελικό σας προϊόν είναι απλά πλήρες κίτρινο/πορτοκαλί χρώμα ?
Τι συμβαίνει με αυτό;
Έτσι manny σεβασμό για u παιδιά φέρνοντας αυτό επάνω / πάρτε το χρόνο να μοιραστείτε μαζί μας!
Αλλά 1 πράγμα με προβληματίζει.
Αυτό το φόρουμ με δίδαξε ότι η αμφεταμίνη πρέπει να είναι λευκή, άλλα χρώματα είναι (ελαττωματικά) που σχετίζονται με τη σύνθεση, πρόδρομες ουσίες/ υπολείμματα δηλητηρίων...
Ξέρω ότι είναι σύνηθες να υπάρχει μια μικρή αλλαγή χρώματος στο τελικό προϊόν, αλλά το τελικό σας προϊόν είναι απλά πλήρες κίτρινο/πορτοκαλί χρώμα ?
Τι συμβαίνει με αυτό;
GhostChemist
Expert
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 224
Γεια σου, alterego!
Ναι, ότι το γεγονός ότι η καθαρή αμφεταμίνη έχει λευκό χρώμα.
Το κίτρινο χρώμα της αμφεταμίνης οφείλεται συγκεκριμένα στην οξείδωσή της.
Για παράδειγμα, κατά την εξάτμιση του διαλύτη κατά τον βρασμό της και κατά την αποθήκευση με έκθεση στον αέρα.
Επιπλέον, το κίτρινο χρώμα μπορεί να αποδοθεί σε προσμίξεις αλάτων σιδήρου και θειικού νατρίου.
Σε μελλοντική έρευνα, θα το μελετήσουμε περαιτέρω και θα δημοσιεύσουμε νέα ερευνητικά δεδομένα.
Ναι, ότι το γεγονός ότι η καθαρή αμφεταμίνη έχει λευκό χρώμα.
Το κίτρινο χρώμα της αμφεταμίνης οφείλεται συγκεκριμένα στην οξείδωσή της.
Για παράδειγμα, κατά την εξάτμιση του διαλύτη κατά τον βρασμό της και κατά την αποθήκευση με έκθεση στον αέρα.
Επιπλέον, το κίτρινο χρώμα μπορεί να αποδοθεί σε προσμίξεις αλάτων σιδήρου και θειικού νατρίου.
Σε μελλοντική έρευνα, θα το μελετήσουμε περαιτέρω και θα δημοσιεύσουμε νέα ερευνητικά δεδομένα.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
- By waltjr5858
-
23 May
Το βίντεο που αναφέρετε αφορά την αναγωγή με βορειοϋδρίτη νατρίου; Έχω ένα τεράστιο πρόβλημα με αυτή τη σύνθεση.... μπορείτε να με βοηθήσετε; Έχω πετύχει μία φορά και όλες οι υπόλοιπες ήταν αποτυχίες. Το έχω κάνει αρκετές φορές όπου μπορώ σίγουρα να απαντήσω λεπτομερώς τι κάνω, οπότε πιθανόν να μπορείτε να βοηθήσετε πολύ γρήγορα... ευχαριστώ...