Γεια σας! φίλε μου, Πώς παίρνετε διαφανείς κρυστάλλους μετά από ανακρυστάλλωση;
Έχω συνθέσει μεθυλόνη αλλά μετά την ανακρυστάλλωση λαμβάνω πορτοκαλί-καφέ κρυστάλλους και αυτό νομίζω ότι σημαίνει ότι οι κρύσταλλοι μεθυλόνης έχουν προσμίξεις.
Σας ευχαριστώ!!!
Εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου ακετόνη, μόνο για πλύσιμο...έχεις 2 επιλογές, acidificaction(μόνο icecold hci 37%) με freebase+νερό ή μόνο freebase.
Συνιστώ με νερό. Στη συνέχεια εξατμίστε το νερό ή την freebase.
Αυτό είναι όλο.
Το freebase+νερό κάνει γαλάκτωμα με ανάδευση; Εάν το κάνει, είναι εύκολο να σπάσει το γαλάκτωμα; Αναρωτιέμαι γιατί η ακετόνη δεν λειτουργεί για την οξίνιση της 3-cmc. Lol. Κάνει το 3cmc πολύ σκούρο.
Το έκανα αρκετές φορές, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για την οξίνιση, ειδικά χωρίς ασετόν, χρησιμοποιώ ένα χωνί με σταγόνες, κάθε 2-3 δευτερόλεπτα 1 σταγόνα. Χρειάζονται 30 λεπτά μερικές φορές. Και το διάλυμα πρέπει να αναδεύεται συνεχώς, ο μαγνητικός αναδευτήρας λειτουργεί καλά μέχρι περίπου 1 λίτρο.
Ποτέ δεν πήρα γαλάκτωμα, μόνο 2 στρώματα.
Δοκιμάστε χωρίς ακετόνη, αλλά όπως είπα, επιλέξτε το στρώμα σας, αν είναι freebase, τότε μην χρησιμοποιήσετε επιπλέον νερό, αλλά προτιμώ με νερό. Αλλά και τα δύο είναι δυνατά
Το χρησιμοποίησα κατευθείαν από το μπουκάλι, αλλά το κράτησα στην κατάψυξη πριν. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε επίσης κρύο dest.νερό, το οποίο θα προστεθεί στην ελεύθερη βάση, για να διατηρήσετε χαμηλή θερμοκρασία κατά την οξίνιση