- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Pracuji v USA.
Středozápad
Ze západního pobřeží, Kalifornie a Seattlu.
Nyní žiji na středozápadě
Středozápad
Ze západního pobřeží, Kalifornie a Seattlu.
Nyní žiji na středozápadě
- Reaction score
- 44
Ahoj Jesse jade, já sám jsem v Oklahomě. Rád tě poznávám, člověče! Jaké druhy drog používáš, vyrábíš nebo prodáváš? Jaká je tvoje oblíbená droga?
↑View previous replies…
- Reaction score
- 44
To je vlastně místo, kde mám vlastně omezený úspěch, ale já jsem je práškoval, pak jsem je rozpustil v 90% izopropylalkoholu a přefiltroval, pak jsem výsledné krystaly promyl 2 díly acetonu, než jsem uvěřil, že pokus bude pravděpodobně určitě úspěšný. A i pak jsem získal jen 1,5 gramu pseudo a konečných 0,7 gramu starého dobrého meth..... FRUSTRUJÍCÍ!
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Kámo, ty jsi nikdy nezkusil mdma? Myslím, že jsem ti odpověděl na soukromou zprávu. pokud ne, pošli další. musíme tě připojit. každý to musí jednou v životě zkusit. Já jsem si ji dal v roce 92 a od té doby se snažím dostat k její výrobě. Nebudu jíst ty slisované odpadkové pilulky, které lidi prodávají. ať už jsou jakékoliv, mdma to není. Na prášky jsem zanevřel. Poslední dávku jsem s prášky dělal v roce 07, kdy jsem se nechal vycákat. za to, že jsem si jich udělal dost pro vlastní potřebu. Utratil jsem 20 dolarů za týden a udělal jsem si dost na celý týden. moje stará byla hetero a nevěděla, že to dělám.
Poslední dobou frčí p2p drogy. když jsem začínal, tak to zrovna vyšlo z módy a já to vždycky považoval za piniklu výroby. spolu s mdma. tak jsem si sehnal kilo bmk glycidátu a kilo metylaminu z Číny. nakonec jsem na to přišel. spálil jsem toho hromadu, než jsem začal mít výsledky. Vrátila se mi jedna 100gm dávka.
Poslední dobou frčí p2p drogy. když jsem začínal, tak to zrovna vyšlo z módy a já to vždycky považoval za piniklu výroby. spolu s mdma. tak jsem si sehnal kilo bmk glycidátu a kilo metylaminu z Číny. nakonec jsem na to přišel. spálil jsem toho hromadu, než jsem začal mít výsledky. Vrátila se mi jedna 100gm dávka.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Stejně jako 2 unce. zbytek byly hrozné jílky. Myslím, že jsem na to přišel a teď už bych to udělal líp. to samé s pmk gycidátem. přišel jsem na to až na konci. ta sračka je čistá a ryzí
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Napište mi soukromou zprávu a pokud jste ochotni použít úschovu, můžeme něco vymyslet. pokud chcete jen pár kousků, mohu lisovat čisté krystaly. nebo gram. požadovaná cena je stanovena, ale mohu přidat něco navíc, pokud si objednáte a napíšete recenzi. Mohu poslat gram, který si koupíte, plus několik plných silných vylisovaných supermanů. plná síla je 160 mg. Víc bych si nevzal. Dávám přednost 120ish mg. ale občas si udělám plnou dávku. Nemůžu chodit moc dobře na tolik, ale vřele doporučuji zkusit to na vysoké a pak snížit na to, co máte rádi. také tolerance člověka jde mnohem rychleji a vyšší než u jiných drog, které jsem dělal. Neberu si zpětně. pokud se užívá každý den.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
GG je třeba dodržovat. Třikrát mi zmizelo psaní v téhle zasrané aplikaci s poruchou.
Pište mi. Ani si nepamatuju, co jsem napsal. defakto se to nesnažím říct znovu.
Pište mi. Ani si nepamatuju, co jsem napsal. defakto se to nesnažím říct znovu.
- Language
- 🇺🇸
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 42
- Deals
- 3
Ahoj,
Právě jsem si všiml, že nemůžeme říct, kde máme jiné formy komunikace. Jsem rád, že jsem to viděl, protože bych to bez přemýšlení udělal. Mám své informace na inzerátu. pokud byste chtěli mluvit bez tohoto rozhraní. Vždy budu vyžadovat použití úschovy zde na bb, ale nesnáším psaní SMS.
Právě jsem si všiml, že nemůžeme říct, kde máme jiné formy komunikace. Jsem rád, že jsem to viděl, protože bych to bez přemýšlení udělal. Mám své informace na inzerátu. pokud byste chtěli mluvit bez tohoto rozhraní. Vždy budu vyžadovat použití úschovy zde na bb, ale nesnáším psaní SMS.
- Reaction score
- 44
Takže jestli vám dobře rozumím, nakoupil jste všechny ty prekurzory a většinu z nich jste propálil, když jste se učil vyrábět MDMA? A věříte, že víte, co teď děláte, a že byste měl lepší výsledky? Měl jste jen jednu úspěšnou syntézu? A ta přinesla pár uncí dobrého MDMA? Mám to všechno správně? Sakra, když to po sobě čtu, zní to, jako bych se choval jako kokot, ale tak to opravdu není! Jen si ujasňuji, jestli jsem pochopil, co jsi mi řekl. Rozhodně obdivuji tvé odhodlání a styl! Kámo, jsi borec!