IrisHe, prezentoval ses docela hezky a tvá nabídka byla rozumná, dokud jsem neslyšel tuhle podvodnou pravděpodobnost... no jestli si vzpomínáš na asasína jménem Boris, tak ti můžu říct, že poslat mu vzorky zdarma, protože zaplatí dopravu a všechno, co by tě mohlo zdržet v podnikání. Jsem si dobře vědom vašich preferencí, ale požádali bychom o nějaké materiály ve větším či menším množství vzorků a na oplátku slibujeme šanci pokračovat v tom, co jste začali dělat, pokud se nevrátíte k podobnému chování. Nemohu slíbit, že to zde zvládnu, ale stále můžete mít solidní šanci. Vzhledem k tomu, že slovo podvod o vás nikdy neuslyšíme. Mám známé, kteří by měli větší zájem o to, co nabízíte. Takže se zamyslete nad tím, co se dá ušetřit ve více či méně ukázkové podobě. Vzhledem k tomu, že jste o 20K$ bohatší než já (slibuji, že se potýkám s výživou kvůli výdajům na laboratoř), nebudu po vás chtít nic přehnaného. Lidi, kterým ukážu moudrost, kterou mají udělat, určitě preparovat naučím a navrhnu vás jako dodavatele. Pokud budou výrobky odpovídat našim standardům a ty nejsou opravdu vysoké.