Chci vyrobit nejlepší kokain

Anto789546

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Hiiiii mí přátelé ,
Chtěl bych si vyrobit kokain, ale problém je v tom, že v mé zemi jsou listy koky zakázané a rád bych věděl, kde je sehnat (už mám nápad použít "kokainový prášek Delisse", ale nevím, jestli to bude fungovat) také už mám recept na kokain, ale pokud máte lepší, neváhejte se o něj podělit
Předem díky přátelé :)
(ps: používám deepl tak se omlouvám za špatnou angličtinu (jsem francouz) )

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Pokud Delisse kokainový prášek a obsahuje kokain, jeho extrakce bude pravděpodobně dražší vzhledem k ceně samotného čaje.

niko77

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobrý den,

nenašel jsem žádné vlákno, kde by se mluvilo o výrobě kokainu pouze z čaje Coca, pouze také z listů, ale u nás je to komplikované, máte nápad, jak bych to mohl udělat ?

el chapo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Ahoj příteli!

Snažím se vylepšit vzorec, z prášku udělat něco jako ``polystyren``, jak jsem se ptal v tomto příspěvku zde, můžete také vidět ve videu. Snad se nám podaří změnit zkušenosti.

P.s: tento výrobek není můj a moje angličtina také není dobrá.

Attachments

• aZrTq2zJMw.mp4
    1.9 MB · Views: 0

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Rybí měřítko pod hydraulickým lisem s potiskem
Mxe12LUnIB

Potřebujete lis a kovovou formu se vzorem. Mluvíte o tom?

el chapo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Zatím tento nástroj používám, snažím se tlačit trochu méně, ale textura není tak hladká, je něco tvrdého a křehkého. Proto se snažím změnit de formula. Pokusím se ukázat rozdíl v dalším videu.

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Očekávám, že

WillD

Expert
Reaction score
1,056
Existuje takový moment, že krystaly musí být přibližně jedné velikosti, a jinak se netlačí tak, jak by měly.

Last edited by a moderator:

el chapo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Omlouvám se za svou chybu. Při dalším studiu jsem si mohl všimnout rozdílu mezi produkty, o kterých jsem mluvil.

Produkt z videa je čistý kokain a ten druhý byl nečistý slisovaný bílou barvou s jiným logem.

Děkuji za pomoc!

Navarroalfredo007

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Ahoj. výroba kokainu potřebuje obrovské množství listů 200 nebo více kg na jeden kokain .je možné pěstovat kokainovou rostlinu v několika částech světa .java Island v minulosti .vidím ve střední Americe v malém množství .potřebuje spoustu půdy a pracovníků .semena Není problém chemikálie závisí na zemi Je víceméně obtížné najít .pro zeměpisné pásmo ekvádorská linie je víceméně místo, kam jít .samotná rostlina není podezřelá Ale pěstovat příliš mnoho možná riskantní

Navarroalfredo007

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Pro výrobu prášku v blocích je několik způsobů nejjednodušší je lisování Ale materiál ztrácí rybí šupiny a nevypadá dobře .je třeba, aby výrobek v pastě .potřebujete rozpouštědlo a. Žárovky fungují skvěle. rozpouštědlo závisí na typu řezu, který se ve výrobku používá, a cihla na videu není puré, jen je to velmi profesionální práce. všechny cihly mají výtěžnost vyšší než 90 %, což je pro mě podezřelé. dnes vidíte 96 %98 %, což není pravda. když produkt otestujete, najdete levamizol a v posledních dnech je více komunit fenacetin.levamizol zjistíte velmi snadno, stačí dát alkohol do malé sklenice, do které musíte dát 96% alkohol, dát trochu výrobku a trochu protřepat a podívat se na dno sklenice, uvidíte něco jako sůl, to je levamizol, který je složitější formou pro zjištění tohoto výrobku, udělat základ, bankovní sodu nebo čpavek, to je ten správný základ, vysušit papírovými ručníky a rozpustit acetonem a dát jednu kapku kyseliny nítrové 37%, to je v pořádku.a uvidíte velké krystaly podobné batonům, které spadnou na dno příjemce, nejlépe do zkumavky. tyto krystaly jsou levamisol. detekovat fenacetin je velmi snadné, stačí produkt zvážit a namočit do acetonu. zkontrolovat čistotu acetonu, který je nejprve potřeba zbavit vlhkosti. zkontrolovat bílé papírové ručníky namočené do papíru a je třeba je velmi rychle vysušit, pokud neobsahují vlhkost a nejsou použitelné.fenacetyn se rozpustí v acetonu, zvážíte znovu suchý materiál, a pokud se něco ztratí, je fenacetyn bezpečnější, než aceton a necháte ho odpařit, uvidíte zbytek Honey like .Pokud někdo potřebuje pomoc s něčím podobným, rád vám pomůžu krok za krokem, abyste získali stejný výsledek jako na videu, mluvím také španělsky.

Montecristo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
36
Z 1 kg skutečných listů lze vyrobit 5-10 g neřezaného koksu.
Tam, kde se nacházím, se gram řezaného koksu prodává za 200-250 USD a 1 kg listů zaslaných z bezpečné země stojí 120-150 USD. Jedním z klíčových faktorů je kmen koksu, některé z nich mají 1-1,5 % kokainu v sušině , jiné 0,25-0,5 % kokainu.
Takže ano , obrovské množství potřebné pro obrovskou extrakci, ale pro osobní použití v zemích s malým množstvím kokainu v okolí , se to stále vyplatí 100%. Zvláště když ho snížíte o 1/3 . Také si nechte nějakou část nenastříhanou a naúčtujte si o 50 % více, to vám může dát náskok před ostatními prodejci kokainu ve vašem okolí.

DarkColombianito

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
4
Dobrý den, příteli, dělat to tímto způsobem může být dobrý nápad, ale radím vám, abyste měl něco na paměti, list koky velmi dobře rozlišují ti, kteří zásilky vyšetřují, i když nedostáváte přímo kokain, pokud můžete vytvářet vysoké výstrahy, protože Nepotřebujete malé množství, Jsem z Kolumbie a jeden z velkých problémů je, že je těžko uvěřitelné, že někdo odtud dováží nějakou legální trávu, proto všechno, co je jiné než káva, dřevěné uhlí a potraviny, budou chtít prověřit, protože je to prostě neobvyklé a divné, je to jen názor a rada, kterou vám dávám, abyste to vzali v úvahu, pokud vám mohu s něčím dalším pomoci, budu tu.

Montecristo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
36
Ano, určitě byste neměli posílat domů nic, co vzbuzuje červené vlajky, nicméně ve většině zemí to najdete již za hranicemi. USA/AUS/CAN atd , na naší straně to projde stejně jako jakýkoli čajový výrobek, pokud to pochází z Kolumbie atd , okamžitě to vyvolá červenou vlajku. nicméně pokud byste to koupili od někoho v jiné zemi, například v USA, jsem si jistý, že by to prošlo bez problémů.

DarkColombianito

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
4

Jo, to je pravda, pokud si to pořídíte odjinud, myslím, že máte tak o 90 % větší pravděpodobnost, že to dorazí bez problémů.

marty€mcfly

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
17
Ahoj lidi, chci si vyrobit na výtěžek a chtěl bych použít listy. Zdá se, že tento tread je starý, ale pokud někdo může pomoci, budu vděčný!