Ukázka obdržené zpětné vazby.
Obdržel jsem vzorek 4mmc trvalo jen asi 3 dny, než se ke mně dostal! Otevřel jsem balíček, který byl perfektně zabalený a bezpečný. 4mmc byl sám o sobě práškový a obsahoval také malé kousky krystalických hornin a střepů. Po rozdrcení to byl příjemný krémový prášek a omg ta vůně mě vrátila do dob, kdy to bylo legální! Vzal jsem si pár řádků whoa mírně oční voda a říká rychle ustoupila miloval kapání, alao to bylo testováno přes IV a musím říct, whoa, že je lepší než střílet do meth okamžitě euforie musel sedět nechat pot odkapávat a pak počáteční spěch mé oči byly kmitání a hluboké dýchání po 10 minutách nebo tak dostal nahoru rehydrataci. Stimulační účinky, které trvaly poté, mě udržely velmi soustředěný na mou práci a úklid domu atd. 10/10 vřele doporučuji
pokud chcete, aby mkat ze starých časů, je to tady, nezmizelo to 4mmc je nejlepší vzorek, který jsem měl v poslední době 4mmc, není to moje obvyklé testování, hlavně testuji RCS, protože jsem byl v rc komunitě a produktech 15 let. ale rád vyzkouším cokoli.