- Reaction score
- 3
viděl jsem systém platby za vzorek, ale nerozumím tomu, že kupující platí peníze, takže co se stane, když se mu výrobek nedostane do ruky, tuto část jsem nepochopil, protože peníze si prodávající bere až od konečné fáze
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
25 Feb
Je na kupujícím, aby se rozhodl, kdy uvolní peníze prodávajícímu. V opačném případě je k obchodu přizván správce
↑View previous replies…
- Reaction score
- 3
- By Anhedonia35
Trest za vnesení chemikálie do země začíná deseti lety vězení, nemyslíte si, že je normální, abych tyto scénáře nastavoval? Při obchodování s prodejcem mu dám své peníze i svou adresu. Pokud mi výrobek nedorazí, přijdu o své peníze. pokud muž výrobek pošle, ale zůstane viset na celnici, přijdu o své peníze a půjdu do vězení, nemyslíte, že je to důležitý problém?
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
27 Feb
Při nákupu nebo prodeji něčeho zakázaného vždy existuje riziko ztráty peněz a/nebo svobody. Než něco koupíte, musíte promyslet každý krok a být si vědomi rizik. Připravte si adresu, kterou sdělíte prodávajícímu. Náš systém úschovy nezaručuje, že se nedostanete do problémů s orgány činnými v trestním řízení. Ptejte se uživatelů fóra, jak nakupovat, abyste minimalizovali možná rizika.