Question Test na krystalický metamfetamin v moči

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Ahoj kluci a holky

Za 2 dny jdu na pracovní pohovor a je tam možný test z moči. včera jsem kouřil nějaký krystal a zajímalo by mě, jestli ho v moči odhalí?

Arti3

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
1 Kouření dýmky ...? Žádný problém, za 2-3 dny je to venku! Většina je venku po 24 hodinách! Močí!

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Ano, dýmkový kouř.
Naštěstí nedělali test, ale pro jistotu nebudu kouřit, dokud mi neřeknou, jestli jsem tu práci dostal, nebo ne.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
388
V nejhorším případě si prostě pořiďte syntetickou moč nebo si sežeňte čistou moč od kamaráda, ale jak říká první odpověď, pravděpodobně už to bude venku. hodně štěstí tho 🙏

Douda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Díky, že naštěstí nedělali test, protože nevypadám jako narkoman LOL ! kdyby jen věděli, co všechno děláme ve tmě.🤣

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
99
Deals
22
Metamfetamin lze obvykle zjistit v moči až 3-4 dny po užití , někdy i déle v závislosti na faktorech, jako je frekvence užívání a individuální metabolismus a kg. , existují různé metody, jak se pokusit tento proces urychlit, ale neexistuje žádný zaručený způsob, jak ho zcela vyloučit z těla během pouhých 2 dnů. pijte hodně vody a jezte ovoce a zeleninu , také trochu cvičte, abyste pomohli tělu účinněji metabolizovat drogu. ale opět, 2 dny jsou krátká doba, raději si sežeňte nějaký čas nebo čistou moč.