- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Pracoval bych pro vás v New Yorku za malé procento látek. Pracoval bych na budování důvěry. Je zde obrovský nevyužitý trh.
- Reaction score
- 252
- Deals
- 1
Tým BB hledá nové zaměstnance.
Požadavky: Požadavky na pracovníky v oboru chemie a biochemie:
- Přijímat mrtvou kapku mefedronu v množství 50 g (minimální šarže při spuštění).
- Balení po 25 balíčcích po 2 g.
- Ukryjte 25 mrtvých kapek na bezpečných místech.
Podmínky:
Požadovaná záloha 100 EUR
Po prodeji produktu obdrží smluvní partner 15 EUR za každou úspěšně prodanou mrtvou kapku.
15*25=375 eur + 100 eur záloha.
Práce je vždy na místě. Vydělávejte s námi od 300 eur denně a věnujte nám jen několik hodin. V případě zájmu mě prosím kontaktujte do soukromých zpráv. @HEISENBERG @Madre
Požadavky: Požadavky na pracovníky v oboru chemie a biochemie:
- Přijímat mrtvou kapku mefedronu v množství 50 g (minimální šarže při spuštění).
- Balení po 25 balíčcích po 2 g.
- Ukryjte 25 mrtvých kapek na bezpečných místech.
Podmínky:
Požadovaná záloha 100 EUR
Po prodeji produktu obdrží smluvní partner 15 EUR za každou úspěšně prodanou mrtvou kapku.
15*25=375 eur + 100 eur záloha.
Práce je vždy na místě. Vydělávejte s námi od 300 eur denně a věnujte nám jen několik hodin. V případě zájmu mě prosím kontaktujte do soukromých zpráv. @HEISENBERG @Madre
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 27
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Fed? Lol Ptám se jen, jestli mi dodávají i zákazníky, kterým je mám dodat. Připadá mi, že to tak funguje. Nejsem si jistý, jestli chápu, jak to dělají. Říkali, že si vydělám až 300 eur denně, tak jsem se ptal, jak je to možné? To jim udělají objednávku a já jim pak dodám produkt? Fed lol já jsem na scéně od roku 2014 nepotřebuju tvoje kecy když se jich na něco ptám. O tom, jak to funguje