člověče, upřímně řečeno , měl bys mít trochu víc trpělivosti a možná si nemyslet, že lidé jsou hloupí jen proto, že se ptají na něco, co ty snadno znáš.....
každopádně jsi v tomto vlákně odpověděl na něco úplně jiného, kdy začít přidávat ketolátky a metylamin po začátku amalgámu, já jsem se správně ptal na nejlepší okamžik pro jejich přidání, a jak řekl například diogenes, a ty jsi souhlasil, nejlepší okamžik je, když se objeví první 3 příznaky, místo toho, aby se moc čekalo...
To je to, na co se ptám, vím, jak se dělají amfetaminy.
Chápu, že ty otázky jsou pro tebe nudné, pak bych ti doporučil na to neodpovídat.
Vím hluboce mnoho věcí v mnoha oblastech a pokud opravdu chci pomoci, ill udělat laskavě , protože někdo má stejné pochybnosti, které jste měli před časem.
Neberte to jako urážku, jen říkám.
co se týče neangličtinářů, kteří se snaží mluvit, buďte trpělivý, pane, na světě je mnohem více lidí, kteří mluví španělsky než anglicky, a když turista nebo někdo přijede do mé země a alespoň se snaží mluvit španělsky, jsem vždycky rád, laskavý a trpělivý.
tuhle jsem musel přeformulovat otázku jen proto, že si myslíte, že všichni musíme mluvit perfektně anglicky..a každý člověk, který si ji přečetl , jí určitě rozuměl.