"ICE" - krystalický metamfetamin hydrochlorid

HenryWeston

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Jedná se o směšnou metodu krystalizace. Methanol a bezvodý aceton vytvářejí krásné průhledné krystaly, a pokud se k rozpouštění použije i trocha IPA, můžete očekávat skutečné ohromující krystaly. Promývání studeným bezvodým acetonem je dobrý postup a také pomáhá vysrážet více z matečného roztoku.
Doba do vykouření může být 1-24 hodin, dříve, pokud přidáte více acetonu. Nikdy jsem ale neměl matečný louh takové barvy, vypadá to na drsné vaření a extrakci!

View previous replies…

malbona kato

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
2
Nikdy jsem ale neměl mateří kašičku takové barvy, vypadá to na drsnou kuchařku & extrakci!

Možná jste nikdy nevystavovali své věci na dlouhou dobu teplu, jak to dělá autor. I když je to důležitý krok k odstranění zbytků ketolátek.

Throw-off

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
37
To je pro Racemic Methamphetamine HCl správně? Ne pro izomer Dextra?

GhostChemist

Expert
Language
🇬🇧
Reaction score
224
ano, d,l-meth

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Liší se metoda pro racemický a d-meth ? můžete vysvětlit rozdíly?

ByHyde

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Gratuluji vám k této práci. Existuje podle vás nebo vašich přátel, kteří vyrábějí racemické krystaly, rozdíl mezi fázemi tání a mrznutí v potrubí? Doba zmrazování racemických krystalů, které jsem vyrobil, je příliš dlouhá, nenašel jsem důvod?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,071
Deals
1
Příliš dlouhý čas je vágní, ale zřejmě závisí na větru vanoucím na potrubí, teplotě a vlhkosti okolního vzduchu, atmosférickém tlaku a dalších faktorech. V podsekci Analytická chemie na těchto stránkách je schéma pro provádění zkoušky tání. Je to smysluplný test, protože má metrické údaje (meth taje při teplotě asi 165-167 °C.), pokud je vyšší nebo nižší o velmi mnoho, ukazuje to na nedokončenou reakci nebo extrémně znečištěný produkt.