Най-простата рецепта за кристален мефедрон

Barocco

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Здравейте, относно бензена, има ли начин да го заменим с нещо друго, тъй като е за обществена забрана да се купува тук

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Мисля, че толуолът би трябвало да върши работа, защото той е само разтворител за фрибазата. Но аз съм само начинаещ.

blosuetoday

Don't buy from me
Resident
Reaction score
35
Как е 25%, ако той посочи, че е получил ~50 г?

eddycordon

Don't buy from me
New Member
Reaction score
15
Направих това по този начин получавам 25% :(

eddycordon

Don't buy from me
New Member
Reaction score
15
Моят продукт не ми дава чиста дрога.

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Ако някой направи метиламин 40% от метиламин hcl с NaOH, необходимо ли е да дестилира метиламина или е възможно да остави NaCl в сместа?

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
А какво да кажем за ацетона? Достатъчен ли е ацетонът от железарията или е необходимо да го дестилирате и изсушите над MgSO4?

И още един глупав въпрос: може ли някой да дестилира в меден казан или се препоръчва лабораторен стъклен казан?

Last edited:

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Във връзка с предишните ми въпроси сега експериментирах малко и мисля, че NaCl остава във водния слой и се отделя заедно с него. Ацетонът от железарията би трябвало да е достатъчен, защото така или иначе се смесва с HCl + H2O, така че известно количество вода не е проблем. @OutLaw Какво мислите за това? Правилна ли е теорията?

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
И още един въпрос: синтезът създава ли налягане? Защото лентата се използва като уплътнител. Или пък има топлина? Може ли целият синтез да се извърши в пластмасови бутилки? Инструкциите са много добри, но ми липсват няколко странични факта, които да описват процеса по-подробно, за да мога по-добре да събера необходимите прибори.

Благодаря много за отговор след известно време

gamling

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Здравейте, аз съм в Турция. къде може да се намери метиламин?

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
И така, тогава какъв е най-простият метод за увеличаване на добивите при запазване на същата процедура?

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
59
у има всичко във видеото

View previous replies…

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Кой е основният фактор, който влияе върху цялостния резултат в този случай, използването на NMP и етилов ацетат?

Heineken

Don't buy from me
Member
Reaction score
59
THF етилов ацетат nmp бензен dcm тулен ksylen u може да се използва, ако сте направили добър синтез, получавате същия тегловен и % чист продукт

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
@Алхимикът;
Обучение и не как. Но има къде къде по-лесни начини с по-малко източници на неуспех (всичко само в 1 бутилка, 2 бехерови чаши, пипетка и пирексов съд. И кристализираш имидиантно, без да сушиш първо праха).

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Това е стилът, който ме интересува. Този синтез изисква промиване само с вода, други предлагат разтвор на етилов ацетат. Ако заменя безена с DCM, водата достатъчна ли е или други разтворители дават по-добри резултати?

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Все още не съм стигнал до момента, в който мога да боравя с разтворители. Единственото, което знам, е, че DCM е по-тежък от водата, а бензенът/толуенът е по-лек. Това прави разликата. Ако по време на подкиселяването киселината попадне първо в разтворителя с фребаза, мефът директно флокулира. Ако обаче киселината попадне първо във водния слой, той става киселинен и фребазата преминава във водата. При втория вариант след това водният слой се отстранява и се поставя да кристализира. Слоят DCM се замърсява.

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Това е добра забележка. Благодаря ви. Мисля, че в този момент ще бъде ацетон. Както в случая, проведете реакцията в DCM, след това промийте разтвора с вода, разделете слоевете и изхвърлете водата по-късно. След това вземете масления слой и го смесете с ацетон преди подкиселяването. Може би друг разтворител би бил по-добър от водата, ако тя създава проблеми по време на подкиселяването.