Синтез на P2P от P2NP

K-Cyanide

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
83
Не, абсолютно в смисъл, че реакцията няма да проработи при използване на недестилиран Р2Р, нали така.
Крайният продукт обаче винаги е с по-високо качество, когато използвате дестилирани съединения. И да не забравяме, че мръсният P2P вреди на добива, без съмнение. Това е досадна работа, но се отплаща.

Multivitamin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Мислите ли, че е абсолютно необходимо да се измерва налягането в системата при вакуумна дестилация на p2p масло/метално масло? Или мога просто да включа вакуумната помпа към вакуумния адаптер на нова празна приемна колба, когато DCM е дестилиран (защото DCM с ниска температура на кипене от 50 °С ще се дестилира дори без вакуум), да включа вакуума, да увелича температурата, докато видя първите признаци на p2p масло, които се появяват в приемната колба, и да поддържам температурата, докато дестилацията приключи.

Трябва ли да измервам налягането на вакуума или мога просто бавно да увеличавам температурата, докато видя, че маслото преминава в приемната колба?

waltjr5858

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Be careful your pump doesn't suck in your product. If you have leaks anywhere it causes air to flow through the system towards the pump instead of holding vacuum. Causes some product to go bye....

Czeczeczecze

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
Не мога да получа h2o2 в концентрация 30%. Мога ли да използвам 12% в по-голямо количество? или какво мога да използвам вместо h2o2?

mexxx

Don't buy from me
Resident
Language
🇵🇱
Reaction score
0
Deleted

amieri

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
40
Is there anything I can use instead of potassium carbonate?