Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Синтез на хероин от морфин

depot1223

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Това е крадено от 30думи пост на erowid е направен от човек на име samson. Зададох елементарен въпрос, а човекът нямаше представа за какво говори.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
385
Deals
1
Някои членове тук са от по-стари форуми вещици, където са закрити, ние ви предоставяме информацията от тогава до сега с повече информация и по-добър синтез

C. Р. Олдър Райт през 1874 г. е първият, който го е направил, и вижте ни сега, така че технически Ероуид го е копирал също

Salvador

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
G.Patton Big
Можете ли да ми кажете точното количество хлороформ? Благодаря ви.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,366
Deals
1
Приблизително х5 от товара на партидата в грамове

View previous replies…

Salvador

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
За всеки килограм морфинова основа колко точно хлороформ трябва да се добави?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,366
Deals
1
можете да започнете от 3 кг

YenaneY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Мога ли да използвам етанол в стъпка 9?

RegulierTier

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Какво е, ако използвам ледена оцетна киселина? Ще получа ли 6-моноацетилморфин вместо диацетилморфин?
И мога ли да заменя хлороформа с дихлорметан? Мисля, че да...

Какво става, когато не мога да се сдобия с оцетния анхидрид?
Мога ли да поставя екстрактор на Сокслет между колбата и рефлукса, запълнен с екстракционна втулка, пълна с молекулно сито, и тогава да използвам ледена оцетна киселина вместо оцетния анхидрид? Молекулярното сито би трябвало да абсорбира водата, така че ледената оцетна киселина би трябвало да се дехидратира и по време на реакцията да се получи оцетният анхидрид и ще получите диаморфин (хероин), като използвате ледена оцетна киселина вместо оцетния анхидрид. Какво мислите?

lisaalexander5478

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Здравейте, Мога ли да добавя 1 литър анхидридацетична киселина за 250 г морфин ?

AcidBase

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Любопитно ми е. Защо етиловият алкохол, диетиловият етер и HCL се използват заедно за превръщането на основата в Hcl сол?
Винаги, когато превръщах основата в Hcl, използвах просто разтвор на разреден Hcl, докато основата се разтвори, филтрирах остатъците и след това оставих водата/ Hcl да се изпари, което ми остави хероин Hcl.

Какво е предимството на използването на етилов алкохол и диетилов етер с Hcl за образуване на хероин hcl, моля?

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
112
Изглежда, че H.hcl не е разтворим в тази смес от разтворители и може да се утаи, така че времето за производство намалява много, като се пропускат изпаренията, но не е 100%, тъй като не съм правил това

AcidBase

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
А има смисъл. Надявам се да получим потвърждение.