Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Безплатни мостри от форума на ВВ за всички!

Status
Not open for further replies.

zil3

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Аз съм нов и се интересувам от образци. Благодаря

Glitchy

Testing Squad
Language
🇺🇸
Reaction score
234
Deals
8
Очаквам отговора ви обратно брат ;)

zil3

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Досега не бях наоколо за известно време, затова не отговорих преди, а сега ви изпратих DM.

Belzébuth

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
20
Здравейте, търся безплатна проба..best regardz

Glitchy

Testing Squad
Language
🇺🇸
Reaction score
234
Deals
8
Здравей, братко! Ще бъде изпратен скоро <3

Belzébuth

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
20
Здравейте, какъв образец ще изпратите скоро... надявам се... чакам го с нетърпениеһттр://.....много благодаря

ENKICAN

Don't buy from me
Member
Language
🇪🇸
Reaction score
2
Известно време бях офлайн и сега, когато се завръщам, осъзнавам, че съм получила безплатната си проба... Получих мефедрон дори по-бързо от моите доставчици от няколко пазара... Никога не съм го опитвал преди Това ви благодаря много за пробата и за опита!! Благодаря ви много

gearnfury

Don't buy from me
New Member
Language
🇪🇸
Reaction score
0
Здравейте, в моя случай бих искал да поръчам a-pihp в насипно състояние, възможно ли е това?

Bobby234876

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Изготвяте образец за Австралия? Наздраве

weishen

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Регистриран.Как да получа Ssample ?

Romello99

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
това е моят преглед на образеца от 2 ммк, който получих.Отначало не получавах никакви ефекти и се чудех защо е така, а то беше, защото си дозирах веднъж на всеки 3 часа, защото исках да съм предпазлив, но след като научих, че хората предозират след час или 2 между тях, започнах да получавам ефекти и момчето беше най-доброто високо, което някога съм получавал почувствах нагоре, че се чувствах Adderall и кокаин, смесени заедно, чувствах се наистина еуфоричен и щастлив, а музиката звучеше невероятно на него и ефектите траят дълго, което е по-добро от кокаина, за да бъда честен, единственото нещо, което не ми хареса, беше връщането, което почувствах, че сърцето ми се удря след това и не ми хареса това.overral 10/10 определено ще си купя някои

narabreakingbad

Don't buy from me
Resident
Language
🇭🇺
Reaction score
5
Здравейте, любопитен съм за този форум и бих искал да получа безплатна проба.

yoyobas

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
0
Изпратете ми брат кг аз изпратих u monay по-късно сега им брокер...

Romello99

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
отначало не получавах никакви ефекти и се чудех защо е така, а то беше, защото дозирах веднъж на всеки 3 часа, защото исках да бъда предпазлив, но след като научих, че хората предозират след час или 2 между тях, започнах да получавам ефекти и момчето беше най-хубавото високо, което някога съм получавал почувствах нагоре, че се чувствах Adderall и кокаин, смесени заедно, чувствах се наистина еуфоричен и щастлив, а музиката звучеше невероятно на него и ефектите траят дълго, което е по-добро от кокаина, за да бъда честен, единственото нещо, което не ми хареса, беше връщането, което почувствах, че сърцето ми се удря след това и не ми хареса това.overral 10/10 определено ще си купя някои

Pretzelking86c

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
4
Бяха ми изпратени 2 грама 4mmc от glitchy и съм много доволен от това, което получих! Той беше много отзивчив в комуникацията и процесът беше лесен. Продуктът дойде от Германия в дискретен плик, който беше запечатан в херметически затворена торбичка. Беше много професионално и аз съм доволен от тяхната скритост. Количеството, което получих, беше по-близо до 3 грама, а консистенцията беше смесица от големи парчета/кристали и счупени парчета.

Приех 4mmc по всички възможни начини, освен чрез буфане. Любимият ми начин беше да го използвам iv, но поглъщането му през устата беше по-безопасен и по-ефективен метод. Ако се пуши, бих препоръчал възможно най-ниска температура и малки количества наведнъж, тъй като се образува много пара, която не е много приятна, ако стане твърде гореща или твърде много. Инсулирането или смъркането на този 4mmc произведе забележим ефект, но изгарянето беше доста интензивно и очите ми се насълзиха добре.

Ефектът беше хубав прилив на енергия, заедно с подобрена острота на зрението и еуфория, което ме мотивира да стана и да направя нещо физическо. Танцуването беше забавно, а слушането на музика беше изключително приятно. Тези ефекти продължиха около 2 часа, като се наблюдаваше спад от още около час, преди да поискам да взема нова доза.

Махмурлукът беше лек, но почувствах известен глад, умора и депресия, които продължиха около половин ден, но можеха да бъдат преодолени с малко психическа устойчивост.

Като цяло бях много щастлив и нямам търпение за още и да опитам нещо ново от Glitchy. Благодаря ви!

Attachments

• ZShWmY5E1f.jpeg
    ZShWmY5E1f.jpeg
    4.9 MB · Views: 87
  • fSPIdmAMa7.jpeg
    fSPIdmAMa7.jpeg
    6 MB · Views: 222

Mordello

Don't buy from me
New Member
Language
🇮🇹
Reaction score
0
Здравейте, сега съм регистриран и се интересувам от безплатна проба

part-time

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Здравейте, интересувам се и от образец.

tenthousendlies

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Какво да кажем за опиоидните лекарства. Бих искал да имам хероин. :) :)

tenthousandlies

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Все още искам някои от тях и IDC, ако някой наистина се обади на телефонния ми номер. Аз съм детето на правителствата и имам пълното право да получавам наркотици, ако искам. Разполагам с отворена област. Не се страхувам от нищо. Искам хероин - казах аз. :) :) Бъди добър или бъди добър в това.

obishop

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Здравейте. Мога ли да го взема за проба?

Günter

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Здравейте, аз съм нов тук и се радвам, че открих този форум. Мога ли да получа образец ?
Бих бил много благодарен и бих направил изявление за продукта тук.
Peace

jfrass

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
как да получите безплатна проба?

KittyKat69

Don't buy from me
New Member