- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 13
Отчитайте опита си тук. Няма снимки, съжалявам, че камерата се счупи на телефона ми. Бях малко нетърпелив и в началото си помислих, че е твърде хубаво, за да е истина, тъй като на Глици му отне минута, за да навакса с всичко, но след чакането светлината проблясна. Аз съм силно опитен потребител на катинон, по дяволите, сам съм направил няколко, но никога не съм имал удоволствието да опитам мефедрон. Пробата стигна до САЩ за около 8 дни. След като пристигна, трябваше да го опитам. Претеглих 0,22 г и го разтопих в 1,5 мл вода и отидох за запушване, вместо да използвам игла за първи път. Отне ми 15 минути, за да се справя напълно, но горещо, по дяволите, много прилича на MDMA, но е по-малко съпричастен поради липса на по-добра дума. За справка: аз съм на 31 години, не съм бил в пълна зависимост от хероин, крек и каквото и да е, особено катинони, за около 1,5 години, след като съм използвал тежки за 13. Сега се справям добре със случайни забавни моменти. Това беше един от най-добрите преживявания, които съм имал с всеки наркотик, така че това казва много. Моето момиче не го направи, но и тя наистина се наслаждаваше, ако разбирате какво казвам . Ще споделям този сайт с приятели и ще продължа да предприемам начинания тук сам. Приятелят ми също опита някои и беше запален.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 40