Какъв е срокът на пробите за тези, които са се сдобили с такива? За предпочитане е получателят на пробите да е от САЩ. Беше лоша седмица, така че всяка входяща новина за следващия месец би си струвало да се прочете, за да се усмихна. По дяволите точно сега дори коментар го отговор на този пост ще ме накара да се чувствам по-малко самотен. Не се притеснявайте.... Това са просто момичешки проблемиһттр://....
Правим всичко възможно, за да ви предоставим образци възможно най-скоро момчета Също така не сте сами, брато Наслаждавайте се на нашата общност, докато чакате собственото си сладко нещо
Получих моята проба днес 4-mmc и тя е епична! По-добре, отколкото когато го правех бк 2010 г. нещата, които получавах, очевидно бяха разбити, тъй като това е жълто/кафяво на цвят едри кристали. Веднага след като отвори чантата, която мирише, въпреки че мирише на котешка урина, върна спомените. Направих 100mg линия и съм бръмчащ!! Ще деф се получи повече и аз съм 100% сигурен, че нищо дори близо до това е за тук. Благодаря ви момчета. 1 любов мир и единство