Това е образецът, който получих от хората в BB. 2 g от 4 mmc или "кат". Съжалявам, че не направих по-добра снимка извън торбичката. Беше предимно смачкан и на прах, така че не е много за гледане, но така или иначе, безплатни наркотици, така че няма оплаквания тук
. Разпознавам тази миризма... да... тази отчетлива миризма... и вкуса! Това е повече или по-малко това, което се разпространяваше като "моли" в моя район преди около ~10 или повече години. Беше в състояние да мине за МДМА или за негов аналог заради "търкалящия" ефект, който дава.
Прекъснах направо и IV'ed .3 или така .. и да.. това е нещо. За тези, които не знаят, това е нещо като психеделичен амфетамин - това е най-добрият начин, по който мога да го опиша. Това е силно еуфоричен стимулант, като при достатъчно висока доза се получават визуални ефекти. Използван IV е доста интензивен хайп при ~.25g и нагоре трябва да видите визуални изкривявания (в зависимост от теглото, аз съм около 180lbs.) Получавате интензивен прилив на еуфория за около 30 min, след което започва да отпада и сте на високо за около още един час. Той се различава от други стимуланти като кокаин или дексамфетамин, защото ви дава това характерно усещане за "търкаляне". Трудно е да се обясни - то е прекалено стимулиращо, но в същото време почти се чувства като седативно или релаксиращо... но просто ви дърпа. То ви кара да се чувствате малко "опиянени", но не подобно на хероиново кимване.
Споделих останалата част от него с някои приятели и ги помолих за обратна връзка... те също го вкараха, приблизително същото количество като мен. Те наистина нямаха какво да кажат, освен: "Хареса им и беше хубаво... и дали имам или мога да получа още." Надявах се на нещо повече, но не можеш да очакваш толкова красноречиви доклади за пътуването от улични наркомани.
Дадох на друг приятел 0,8, за да си направи парашут (да го изяде). Тя също много му се зарадва. Тя каза, че е била адски висока за около 3 часа, след което е слязла за още 2 и се е върнала към нормалното след около 6 часа след дозата. Тя искаше да знае колко скоро съм в състояние да получа повече също. Така че, нека се знае, че тази проба беше добре приета и ще бъде пропусната, тъй като има добро търсене, но няма предлагане.
Някаква информация за тези промоционални синтезаторни комплекти? :B
Благодаря на всички в ББ - на администраторите, на персонала, на всички потребители. На всички, които направиха това възможно. Това беше наистина готино и нещо, което не се вижда... като никога?
Кой раздава безплатни мостри и не очаква да получи нещо в замяна? Много страхотно... Благодаря отново.