- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Открита е грешка.
1. искам да депозирам сума в XMR, която е потвърдена.
2. отидете на ***/акаунт/папка/ и изберете xmr --> депозит
3. след това избирам сума в EUR или USD. тази сума се преобразува в xmr по някакъв начин и се генерира адрес.
4. но ако преведа на този адрес някаква сума, по-голяма от тази, която получих на стъпка 3, само сумата от стъпка 3 ще се приземи: останалата част ще изчезне.
1. искам да депозирам сума в XMR, която е потвърдена.
2. отидете на ***/акаунт/папка/ и изберете xmr --> депозит
3. след това избирам сума в EUR или USD. тази сума се преобразува в xmr по някакъв начин и се генерира адрес.
4. но ако преведа на този адрес някаква сума, по-голяма от тази, която получих на стъпка 3, само сумата от стъпка 3 ще се приземи: останалата част ще изчезне.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
13 Apr
Работим върху това да можем да попълваме свободно количество, без да генерираме някакво конкретно количество.
Ако имате такава ситуация, свържете се с мен и ще я оправим.
Ако имате такава ситуация, свържете се с мен и ще я оправим.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Проблемът не е само в това количество.
след като прехвърлих плащането от моя портфейл xmr на вашия адрес, от моя портфейл не можеше да се извърши никаква друга транзакция.
Всеки опит за влизане в системата със семена отива към синхронизиране завинаги.
Технически мога да вляза в профила си, но не мога да синхронизирам сумата си и да извършвам каквито и да било дейности. така че изглежда или като "в очакване", или като "блокиран".
Не знам каква е причината, но предполагам, че този проблем е свързан с това плащане, тъй като се появи веднага.
след като прехвърлих плащането от моя портфейл xmr на вашия адрес, от моя портфейл не можеше да се извърши никаква друга транзакция.
Всеки опит за влизане в системата със семена отива към синхронизиране завинаги.
Технически мога да вляза в профила си, но не мога да синхронизирам сумата си и да извършвам каквито и да било дейности. така че изглежда или като "в очакване", или като "блокиран".
Не знам каква е причината, но предполагам, че този проблем е свързан с това плащане, тъй като се появи веднага.
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Защо ми пишете в лични съобщения и тук? Нека да ви отговоря утре, а вие да тренирате търпението си.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Отговорихте ми в PM, че не знаете причината, затова поставих този въпрос за общо обсъждане: Може би някои други потребители са се сблъскали със същия проблем???
Смятам, че това е сериозен проблем, ако не мога да получа достъп до портфейла си в продължение на няколко дни, откакто е извършено прехвърлянето на случаен адрес.
Смятам, че това е сериозен проблем, ако не мога да получа достъп до портфейла си в продължение на няколко дни, откакто е извършено прехвърлянето на случаен адрес.
Last edited:
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Проблемът не е от наша страна, а в това, че портфейлът ви не може да се синхронизира.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
да, разбирам, че това е "общ проблем". но сега той продължава повече от 48 часа, откакто плащането е извършено успешно в портфейла ви.
съвпадение? не съм сигурен.
не казвам, че това е проблем, създаден от ваша страна умишлено... ахахах...
но вярвам, че може да е свързано с алгоритъма ви за генериране на адреси или нещо подобно.
Да се надяваме, че ще го отблокират след 2-3 дни: има замразени монети, дори не мога да направя нова поръчка, за да си купя шибаната трева((((
съвпадение? не съм сигурен.
не казвам, че това е проблем, създаден от ваша страна умишлено... ахахах...
но вярвам, че може да е свързано с алгоритъма ви за генериране на адреси или нещо подобно.
Да се надяваме, че ще го отблокират след 2-3 дни: има замразени монети, дори не мога да направя нова поръчка, за да си купя шибаната трева((((
- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
- By HEISENBERG
-
15 Apr
Какъв вид портфейл използвате?
Не е необходимо да отговаряте, просто импортирайте ключовете в друг портфейл и синхронизирайте там.
Не е необходимо да отговаряте, просто импортирайте ключовете в друг портфейл и синхронизирайте там.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Благодаря, братко. ще опитам някоя друга платформа, за да получа достъп.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
Първоначално е създаден на xmrwallet.com
Е, направих няколко опита да импортирам ключовете си в някой друг портфейл: бяха използвани приложението и уебсайта на mymonero със същия резултат: проблем със синхронизирането.
Изглежда, че последната ми транзакция не е била обработена правилно или нещо подобно, не знам точно
Е, направих няколко опита да импортирам ключовете си в някой друг портфейл: бяха използвани приложението и уебсайта на mymonero със същия резултат: проблем със синхронизирането.
Изглежда, че последната ми транзакция не е била обработена правилно или нещо подобно, не знам точно
Last edited:
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
UPD: най-накрая получих достъп до средствата си с един странен портфейл "monerujo". Освен този сега човек беше в състояние да синхронизира всички данни.