Да, сигурен съм, че той има 55-галонни варели, пълни с псевдоефедрин, които са били предназначени за фармацевтично предприятие и са се загубили по пътя. Въпреки аматьорските методи, при които често се използва ефедрин, все пак бих искал да имам 1 или 2 килограма, с които да експериментирам.
как разбрахте ? купувам го без рецепта от около 4 години без проблем, дори и 100 опаковки. момче, вероятно си на сцената за кратко. иначе цените ти са завишени.
в цяла европа можете да си купите една кутия псевдо на един човек не повече от 2мг в цялата кутия, останалите неща са по лекарско предписание, ако имате 120мг на тази цена, бих искал да сменя продавача, приятелят ще вземе от вас 10 хил. е7д
да, ти ми предлагаш 0,72 г за 10 д., където реалната стойност е 4 д., а аз трябва да ти осигуря доставка на лекарства. човече, имаш още много да учиш и не познаваш условията в ЕС. знаеш ли, форумът е, за да си помагаме взаимно, а не както ти си си помислил, че сме невежи. и те съветвам да си смениш речника и да се отнасяш с уважение към останалите членове на форума.
Не, приятелю, аз не съм невежа, ако се чувствате така, съжалявам, дадохте ми един пример, моля, дайте ми повече това знам, приятелю, цената вече е малко по-висока, но сте прав, знаете ли още продукти?
Espefa е доста гаден за извличане, много работа с него, cirrus duo е по-добър поради лесното извличане с IPA, при което след извличането се получават кристали PE HCl, с които се работи по-лесно
mate reactine 120mg 14 tab цената му е 10-12e depende на страната, показахте 6 tabs и с отстъпка
полски ESPEFA можете да купите една кутия на един човек в аптеката нищо повече
в Сърбия rinasek беше 1,7e сега е много повече и ние говорихме за 14-120mg не за 60mg 10-12 tab