- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Здравейте, Патън, благодарим ви за разясненията. Объркването ми дойде от написаното в Erowid, където предлагат да се отървем от ПЕГ чрез накисване на първоначалната смес в толуол, така че започнах да се чудя дали част от ПЕГ няма да остане в толуола.
Ето правилния процес според моите разбирания, моля, кажете ми, ако искате да промените нещо.
1. добавяне на алкален разтвор до рН 13
2. екстракция с толуол/друго неполярно вещество
3. изхвърляне на стария воден слой, след което може би ще направите няколко промивания с вода?
4. Добавете малко чиста вода към неполярния разтворител
5. Подкиселете до pH 3 с разредена HCl
6. Pseudo ще мигрира към водната фаза като Pseudo-HCl сол
7. Ибупрофенът (сега киселинен) ще се утаи във водната фаза, така че на теория имаме доста чисто псевдо във водата.
(8.) Може би последното почистване трябва да бъде АБ екстракция с етер, въпреки че това може да намали добива.
Ето правилния процес според моите разбирания, моля, кажете ми, ако искате да промените нещо.
1. добавяне на алкален разтвор до рН 13
2. екстракция с толуол/друго неполярно вещество
3. изхвърляне на стария воден слой, след което може би ще направите няколко промивания с вода?
4. Добавете малко чиста вода към неполярния разтворител
5. Подкиселете до pH 3 с разредена HCl
6. Pseudo ще мигрира към водната фаза като Pseudo-HCl сол
7. Ибупрофенът (сега киселинен) ще се утаи във водната фаза, така че на теория имаме доста чисто псевдо във водата.
(8.) Може би последното почистване трябва да бъде АБ екстракция с етер, въпреки че това може да намали добива.
- Reaction score
- 3
- By Fedbaby074
-
17 Sep
A/b извличане вероятно е най-добрият вариант, който все още не е гарантиран
?значи искате да кажете, че трябва да използвам А/В екстракция за цялата тази процедура ?
Новият ми план е първо да разтворя хапчетата в етанол за 5-8 часа. (последния път тази течност се разтваряше в ИБУ и ПСЕ, но теглото на кутията на Модафен е 24бр. и една таблетка съдържа 200мг. ибупрофен и 30мг. ПСЕ. така че в началото започнах с 5500мг.
След етанолов сук просто ги оставих да се изпарят и да изсъхнат в хладилникаһттрѕ://.....it беше добре и най-интересната мисъл беше, че от 5500а отидох на 1500-1700 мг, но съм сигурен, че това е само ПСЕ, ИБУ и няколко пълнителя.
и от този момент се чудя.
SOOOO мислите ли, че това ще работи?
1. изпичане на цялата маса в етанол за 5-8 часа
2. филтриране на разтвора, запазване на течността и изхвърляне на остатъка от геврека
3. сега е време да се загрее на много слаб огън и бавно да се изпари, докато се получи желаната прахообразна смес от PSE n IBU.
4.добавяне на алкална вода, докато разтворът ми достигне рН от 13.........алкален разтвор за какво? като задушавам хапчета в алкална вода ? защото хапчетата ми съдържат глупости, които се активират във вода.
5. екстракция с толуол
6. сега изхвърлете стария воден слой, след което може би направете няколко промивки с вода?
7. Добавете малко чиста дестилирана вода към неполярния разтворител
8. Подкиселявам до рН 3 с разреден HCl (трябва ли да го разклащам, или само бавното въртене е добре?)
9. псевдосъставът ще мигрира към водната фаза като псевдо-HCl сол
10. Ибупрофенът (сега киселинен) ще се утаи във водната фаза, така че на теория имаме доста чисто псевдо във водата
11. накрая мога да направя А/В екстракция, за да пречистя още повече ПСЕ.
Благодаря за отговорите
Новият ми план е първо да разтворя хапчетата в етанол за 5-8 часа. (последния път тази течност се разтваряше в ИБУ и ПСЕ, но теглото на кутията на Модафен е 24бр. и една таблетка съдържа 200мг. ибупрофен и 30мг. ПСЕ. така че в началото започнах с 5500мг.
След етанолов сук просто ги оставих да се изпарят и да изсъхнат в хладилникаһттрѕ://.....it беше добре и най-интересната мисъл беше, че от 5500а отидох на 1500-1700 мг, но съм сигурен, че това е само ПСЕ, ИБУ и няколко пълнителя.
и от този момент се чудя.
SOOOO мислите ли, че това ще работи?
1. изпичане на цялата маса в етанол за 5-8 часа
2. филтриране на разтвора, запазване на течността и изхвърляне на остатъка от геврека
3. сега е време да се загрее на много слаб огън и бавно да се изпари, докато се получи желаната прахообразна смес от PSE n IBU.
4.добавяне на алкална вода, докато разтворът ми достигне рН от 13.........алкален разтвор за какво? като задушавам хапчета в алкална вода ? защото хапчетата ми съдържат глупости, които се активират във вода.
5. екстракция с толуол
6. сега изхвърлете стария воден слой, след което може би направете няколко промивки с вода?
7. Добавете малко чиста дестилирана вода към неполярния разтворител
8. Подкиселявам до рН 3 с разреден HCl (трябва ли да го разклащам, или само бавното въртене е добре?)
9. псевдосъставът ще мигрира към водната фаза като псевдо-HCl сол
10. Ибупрофенът (сега киселинен) ще се утаи във водната фаза, така че на теория имаме доста чисто псевдо във водата
11. накрая мога да направя А/В екстракция, за да пречистя още повече ПСЕ.
Благодаря за отговорите
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
За най-силен най-чист начин и зелен е следният дехидрогениране на пръстена, известен още като отърваване от алкохола чрез използване на рекристална циклизация, като се добавят по-малки количества в повече пръстени, докато се изважда алкохолът и примесът . Също като микрокристал тек