- Reaction score
- 1
Здравейте, можете ли да ми помогнете с Birch?
- Reaction score
- 42
Най-накрая първият, който се интересува от това да прави истинско готвене, имаш топки, човече, и в същото време ме зарадва. Нашата ски/ц сцена на ББ фор е пълна с глупави деца ......
↑View previous replies…
- Reaction score
- 1
- By kalel.kalel
като цяло... какво и как... владея класическия начин на работа в областта на сс... интересувам се от това какво и как
- Reaction score
- 42
Предполагам, че мога да имам свое мнение и свободна воля кой да помогне. Сам можеш да видиш защо ти казах да се махаш. Не виждах смисъл в това, което искахте. И аз не го вземам за бог, но той има топки да рискува в това, което смятам за висотата на кучешката реакция. Така че имай и топки и да не те критикувам за мнението си . Мисля, че съм ти помогнал достатъчно, за да напишеш поне едно благодаря, луд си ти
- Reaction score
- 42
Някой има ли чувството, че съм го изпратил в задника и не искам да помогна? Ако е така линк, моля. човекът ми пише, че иска да синтезира speed mysli, но на метамфетамин, че няма опит в синтеза или употребата и веднага иска да синтезира най-тесния синтез, отколкото какво друго да му напиша
Attachments
- Reaction score
- 1
cop .... мога да мисля същото за теб... освен това трябва да кажа, че открих това съвсем наскоро... там, където съм от много години, няма интернет
- Reaction score
- 1
- Reaction score
- 1