взимам телефона си навсякъде, но може и да го оставя вкъщи, защото не обичам да го използвам, освен ако не съм напълно свободен. хората ми се сърдят, защото ги оставям на доставен за 5+ часа, но като... това не е лично. не че не ги харесвам, просто имам живот извън телефона и igs, който е трудно да се разбере от повечето хора. да, днес хората са по-достъпни от всякога, но лесният достъп не означава непременно, че не са заети. дори не е като да ми пишат за нещо важно. ако е сериозна ситуация, можеш да говориш с мен лично... няма да спра да правя каквото и да е, за да отговоря на "забавното" видео, което ми изпрати. ебаси.
Мразя тази култура на "о, трябва постоянно да говоря с партньора/приятелите си". това е много ново нещо и не помага на никого. връзките работеха добре, ако не и по-добре, преди модерните смартфони и социалните медии. толкова много връзки са нефункционални, защото хората очакват партньорите им да оставят всичко, за да им пишат. няма да ме хванете да правя това за мъж и не очаквам някой да го прави за мен. партньорът трябва да е приоритет, но никога първият приоритет. ако някой не е в състояние да уважи това, тогава изобщо не заслужава да бъде в живота ви.