- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Бих работил за вас в град Ню Йорк срещу малък процент от веществата. Бих работил за изграждане на доверие. Тук има гигантски неизползван пазар.
- Reaction score
- 252
- Deals
- 1
Екипът на ВВ търси нови служители.
Изисквания:
- Получаване на мъртва капка мефедрон в количества от 50 г (минимална партида при стартиране).
- Опаковайте в 25 пакета по 2 г всеки.
- Скрийте 25 мъртви капки на сигурни места.
Условия:
Изисква се депозит от 100 EUR
След като продаде продукта, изпълнителят ще получи по 15 евро за всяка успешно продадена мъртва капка
15*25=375 евро + 100 евро депозит.
Работата винаги е налице. Печелете с нас от 300 евро на ден, като посвещавате само няколко часа. Ако се интересувате, моля, свържете се с мен в лични съобщения. @HEISENBERG @Madre
Изисквания:
- Получаване на мъртва капка мефедрон в количества от 50 г (минимална партида при стартиране).
- Опаковайте в 25 пакета по 2 г всеки.
- Скрийте 25 мъртви капки на сигурни места.
Условия:
Изисква се депозит от 100 EUR
След като продаде продукта, изпълнителят ще получи по 15 евро за всяка успешно продадена мъртва капка
15*25=375 евро + 100 евро депозит.
Работата винаги е налице. Печелете с нас от 300 евро на ден, като посвещавате само няколко часа. Ако се интересувате, моля, свържете се с мен в лични съобщения. @HEISENBERG @Madre
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 27
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 12
Фед? Лол Само питам дали ме снабдяват и с клиенти, които да доставят. Струва ми се, че така работи. Не съм сигурен, че разбирам как правят нещата. Казаха, че ще печеля до 300 евро на ден, затова питах как е възможно това? Дали те правят поръчка към тях и след това аз доставям продукта? Fed lol Аз съм на сцената от 2014 г. Не ми трябват вашите глупости, когато им задавам въпрос. За това как работи