- Reaction score
- 126
- Deals
- 16
Herkese merhaba, ilaç üretiminde nispeten yeni bir kişiyim ve bu forumdaki inanılmaz, cömert uzmanlar sayesinde
-Bana tamamen ücretsiz zaman ayırdılar
-Tüm aptalca sorularıma cevap verdi
NMP çözücüsünü kullanarak 4MMC üretimini başarıyla gerçekleştirdim!
G.Patton 'a ve bana tüm kimyasalları sağlayan bu forumdaki bir satıcıya @Constantylious777 özel teşekkürler.
Genel olarak, G. Patton, William Damplier ve bahsettiğim satıcıya teşekkür ederim.
Sürecimin ve sonuçta elde ettiğim şeyin tüm resimlerini ekledim ve son derece mutluyum ve ürünüm hakkında çok iyi geri bildirimler aldım
İşte sihri yapmama yardımcı olan ana makalenin bağlantısı!
Size ne kadar teşekkür etsem azdır ve bu kadar kısa konuştuğum için özür dilerim, sadece size kefil olduğum için doğrudan konuya girmek istedim!
-Bana tamamen ücretsiz zaman ayırdılar
-Tüm aptalca sorularıma cevap verdi
NMP çözücüsünü kullanarak 4MMC üretimini başarıyla gerçekleştirdim!
G.Patton 'a ve bana tüm kimyasalları sağlayan bu forumdaki bir satıcıya @Constantylious777 özel teşekkürler.
Genel olarak, G. Patton, William Damplier ve bahsettiğim satıcıya teşekkür ederim.
Sürecimin ve sonuçta elde ettiğim şeyin tüm resimlerini ekledim ve son derece mutluyum ve ürünüm hakkında çok iyi geri bildirimler aldım
İşte sihri yapmama yardımcı olan ana makalenin bağlantısı!
NMP çözücüsünde mefedron sentezi (4-MMC). Büyük ölçekli.
Reaksiyon şeması: Reaktifler: 2-Bromo-4'-metilpropiofenon (cas 1451-82-7) - 5 kg; n-Metil-2-pirolidon (NMP; cas 872-50-4) - 20 L; Metil amin %40 ak. çözelti (cas 74-89-5) - 8 L; Benzen - 20 L; Aseton - 30 L; Hidroklorik asit kon. ak. çözelti (HCl %36) ~ 1,5 L; Damıtılmış su - 20...
bbgate.com
Size ne kadar teşekkür etsem azdır ve bu kadar kısa konuştuğum için özür dilerim, sadece size kefil olduğum için doğrudan konuya girmek istedim!