Kendi adıma, bu alanlarda bildiklerimle katkıda bulunuyorum. Hava tarafında, en fazla 10 kg gibi çok küçük miktarlar için kullanıyorlar ve bu da lojistik bir kabus ve birçok değişken var, gümrük köpekleri ve sorumlu olan aynı kişi.
Şimdi kargo uçaklarında kontrolleri geçtikten sonra özel durumlar var ve tüm kontrolleri geçtikten sonra havaalanında ve şirkette insanlara sahip olduktan sonra havayolu güvenliğinin kendisi tarafından bir inceleme yaptırabilir, gelebilir ve içine Kokain sokmadıklarını kontrol etmek için malları boşaltmaya zorlayabilirsiniz. Gemi ile daha yavaş ama daha etkilidir. Burada birkaç yöntem vardır. Bu yöntemlerden biri sürpriz yapmaktır, yani bir şirket konteyneri açılır ve ödüllendirilir. Konteynere 20 ila 25 kg'lık bavullar yüklenir ve normalde bunlar maksimum 300 ila 500 kg'dır. her şeyden daha fazla, çünkü sadece kalkışa ulaştıysanız, varış limanında o konteynerin denetlenip denetlenmeyeceğini bilmek için temas kurmanız gerekir, bunlar 3 renk turuncu, yeşil ve kırmızıdır, burada başka bir faktör de rol oynar, aynı gemiye gelen çok fazla konteyner vardır ve hepsini denetlemek tamamen imkansızdır, bu nedenle bu, diğerlerinin yanı sıra denizcilik düzeyinde en çok kullanılan yöntemdir. Ancak yine de, bazı vinçlerin konteynerin fazla kilosunu tespit edebildiğini ve bunun dikkat çektiğini unutmamalıyız. 500'den tespit etmek 300'den tespit etmekten daha kolaydır. Örneğin, kamyonun limana girip bavulları çıkarması ve limandan ayrılması için hazırlanması 300 sürüyor.
Öte yandan, parası tamamen ödenmiş konteynerlerin diğerleri gibi normal bir şekilde yüklenip boşaltıldığına dair bir söylenti var ama burada zaten 1 ila 10 tonluk miktarlardan bahsediyoruz. Gerçek şu ki, böyle bir şey var mı yok mu bilmiyorum ama mutlaka doğru, çok doğru kişilere ödeme yapılıyor. Bu hatlar gerçekten var.
Bu nedenle varış noktasında iyi bir toptan satış fiyatıyla dağıtımı tercih ediyorum (İspanya'da stoğu olan varsa ilgilenirim) Sonuç olarak, büyük miktarlar için deniz yoluyla sevkiyat yapmak her zaman daha iyidir çünkü büyük miktarları uçakla idare etmek imkansızdır. Bu, hakkında uzun uzun konuşulabilecek çok kapsamlı bir konu. Umarım bilgilerimi beğenirsiniz, herkese selamlar