Kokain nerede satılır

Alex.o

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Biliyorum, biraz aptalca bir başlık. Ama bugünlerde kok kömürü satmak için en iyi potansiyelin nerede olduğunu biraz tartışmak istiyorum.
Şahsen ben 9 yıldan fazla bir süredir yerel bazda yüz yüze çalışan orta Avrupa merkezli bir satıcıyım. Ancak artık genişleme zamanının geldiğine karar verdim.
Favori yöntemleriniz var mı? Ölümcül ücretleri olmayan pazar yerleri? Bana haber verin!

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
darknet'teki farklı pazar yerlerini deneyebilirsiniz ancak ücretler çok yüksek ve çok rekabetçi.
  • Kişisel tavsiyem darknet pazar yerlerinden herhangi birine katılmanızdır, ancak isterseniz pazar yerimiz bb escrow'a katılmalısınız
  • sol taraftaki 5. simgede (el sıkışma) bb escrow'u göreceksiniz.
  • üzerine tıklayın ve sol üst köşeden satmayı seçin (al/sat)
  • sağ üstte yeni anlaşma bulacaksınız tıklayın ve forumu doldurun ve gitmeye hazırsınız
Şimdilik küçük bir topluluğuz, çok büyük satışlar yapmayacaksınız ama hızlı bir şekilde büyüyoruz, bu yüzden bize katılmayı deneyebilirsiniz.

Hizmet ücreti %5'tir ancak 10 dolardan az değildir.

Zamanlamalar
:

• Satıcının anlaşmayı onaylamak için 48 saati vardır.
  • Talepler ALINMAZSA ve onaydan sonra 48 saat geçtiyse anlaşma iptal edilir.
  • Talepler alınırsa ve satıcı tarafından 24 saat içinde gelir elde edilmezse, anlaşma iptal edilir.
  • Alıcıya fatura ödenmişse ve daha sonra anlaşma onun tarafından iptal edilmişse, alıcı parasını komisyon eksi kendi hesabına iade edebilir.

Bir sipariş algoritması:

1. Satıcı ve alıcı birbirlerini bulur, aralarında gelecekteki işlem koşullarını kabul ederler (Malların maliyeti, nakliye, paketleme ve diğer tüm temel koşullar). Komisyonu kimin ödeyeceğini tartışırlar. Siparişin nihai maliyeti bilindiğinde, alıcı anlaşmayı başlatır.
  2. Bir anlaşma başlatmak için bu bağlantıyı takip edin Yeni anlaşma. Gerekli alanları doldurun.
  3. Alıcı anlaşmayı oluşturduktan sonra, satıcı yükümlülüklerini yerine getirmeye istekli olduğunu onaylamalıdır.
  4. Satıcı anlaşmayı yapmaya hazır olduğunu onayladıktan sonra, alıcı sipariş için ödeme yapabilecektir.
  5. Ödeme başarılı olursa, Escrow temsilcisi anlaşma sohbetine davet edilecek ve siparişin ödendiğine dair bir mesaj gönderecektir.
  6. Alıcı siparişini aldığında, "Anlaşmayı tamamla" düğmesine tıklamalıdır. Bu işlem, satıcının sipariş için ödeme almasını sağlar. Alıcının satıcıdan bir talebi varsa, "Yöneticiyi Davet Et" düğmesini kullanarak anlaşma sohbetine Yönetici davet etmelidir.
  7. Anlaşma başarıyla tamamlandığında, satıcı "Ödeme" düğmesini kullanarak BTC'yi cüzdanına çekebilir.

Anlaşmaların nasıl güvenli bir şekilde yapılacağı hakkında hala sorularınız mı var? ----->>>

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
161
Her zaman darkweb pazarları aracılığıyla dağıtım imkanı vardır, aslında şu anda bir tanesini kullanıyorsunuz. Ürününüzü burada Escrow bölümü aracılığıyla dağıtabilirsiniz. Ayrıca yerel olarak da dağıtım yapabilirsiniz ancak bunun önemli riskler taşıdığına ve büyük ölçüde bölgenize bağlı olduğuna dikkat edin.

Paketleri posta yoluyla gönderiyorsanız, ürünleri her zaman iki kez vakumla kapatın. Sadece pazartesi günleri gönderin. Daha geç gönderirseniz, paketin hafta sonu boyunca durdurulması ve kokunun açığa çıkması riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

AB içine veya dışına herhangi bir şey göndermenin zorunlu gümrük kontrolüne tabi olduğunu unutmayın. Paketleri yalnızca kendi bölgenize göndermenizi tavsiye ederim. Bu, paketin kontrol edilmeyeceği anlamına gelmez, sadece gümrüğün kontrol etmesinin bir politika olmadığı anlamına gelir.

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
Avrupa Birliği içindeki ülkeler de gümrükten geçiyor mu?

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
161
Kural olarak değil. AB üzerinden gönderilen paketler gümrük tarafından kontrol edilmemelidir. Ancak buna güvenmemelisiniz. Bir ülkenin kontrol için koklayıcı köpek getirme ihtimali her zaman vardır ve sizin bundan haberiniz olmaz.

Alex.o

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Pekala, tavsiyeleriniz/görüşleriniz için teşekkür ederim! Yazdığım gibi, yerel pazarda deneyimliyim. Muhtemelen BB escrow kullanacağım, çünkü topluluğu ve kullanıcı arayüzünü gerçekten seviyorum.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,051
Deals
1
Merhaba, BB pazarı hakkında bilgi edinin. İlanınızı orada ücretsiz olarak yayınlayabilirsiniz, herhangi bir ücret almıyoruz. Parayı korumak istemeniz durumunda BB Escrow'u kullanabilirsiniz (isteğe bağlıdır). Ayrıca, dükkanınızın kişisel grubunu açabilirsiniz. Ticari grup kullanımı için premium üyelik almanız gerekmektedir.

Last edited: