William'dan başlayarak buradaki kardeşlerin geri dönüşü için teşekkürler, evet bu malzemeyi kullandılar ve etkiler göreceli, bazılarında zihinsel karışıklık, hızlandırıcı, MDA tarzı, çok uzun süreli gibi çok güçlü reaksiyonlar var, bazı müşteriler herhangi bir etki hissetmediklerini belirtiyor, bu da laboratuvarın ürettiği nihai ürünün tamamen tek tip olmadığına işaret ediyor, manyetik bir karıştırıcıya bile sahip olmadıklarına inanıyorum. Bana sorduğunuz süreç hakkında daha spesifik olabilir misiniz? Gerçekten kimya hiçbir zaman güçlü noktam olmadı ama bu forum benim yeni çalışma kaynağım olacak, 1 gram madde alıyorum ve kaç ML ılık suya koyuyorum? bildiğim kadarıyla, MD'yi burada kokain gibi dilimliyorlar, 1 kg mdma'yı bu karışık saçmalıktan 5-6 kg'a dönüştürüyorlar.
G. Patton Gönderdiğim fotoğraflar burada sadece Avrupa MD olarak sattıkları bir kristale ait, ancak hepsi burada bizim bölgemizde üretiliyor, varil hakkında bana bildirilen tek şey sıvı meth olduğu, sarımsı bir tür yağlı sıvı olduğu ve varilin dışında açık havaya maruz kaldığında kendi kendine kristalleştiği. Test edilen reaktif MARQUIS, aynı laboratuvardan başka bir parti daha aldık ve bazen çok mor, bazen tamamen sarı reaksiyon veriyor, asla iyi bir madde değil ve etkileri her zaman aynı, büyük bir korkumuz, yapabilecekleri en az şeyi bilmiyor gibi görünen bu insanların elinde kalmak, o kadar ki kimya teknisyeni olan bir meslektaşımla oradaki insanlardan bazı sorular alıyoruz çünkü laboratuvar bile bu "MD" nin neden vakum / hava geçirmez bir kap dışında eridiğini bilmiyor. Konuştuğumuz kadarıyla, neyi yanlış yaptıklarını görmek için kullandıkları süreci ve tariflerini almaya çalışıyorum, orada süreci olabildiğince hızlandırmak istediklerini biliyorum, birkaç üreticiden biri oluyorlar ve talep çok yüksek, ürünün hem ısıtılmasını hem de soğutulmasını hızlandırmak, bana gönderdiğiniz bağlantıya bir göz atacağım, ilginiz için şimdiden teşekkür ederim! Başka bir soru, vakumdan bahsettiğinizde, örneğin bir vakum pompası olabilir mi? Esrarda BHO ekstraksiyonu yaptığımızda bütanı çıkarma işlemini hatırladım, işlem benzer olur mu bilmiyorum.
Reaktif testi
https://ufile.io/mdwm9si8
@edit "metanphetaminin sırları...." na erişemiyorum Açmak için erişimim yok