Kalın Duvarlı İki Boyunlu Pyrex Karıştırma Kabı

Í1yk721hk41c1khym1

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Mutlu gece yarıları dostlar,
Bakın ucuzluk marketinde ne buldum. Neye baktığımı bilmiyordum ama kendi kendime, "Bunlar kimyasallara tepki vermem için tasarlanmış gibi görünüyor" diye düşündüm.

Araştırdığımda ilginç küçük bir cihaz gibi görünüyordu. Daha fazla bilgi verebilecek olan var mı? 1 L. Tam olarak nasıl dönmesi gerektiğinden emin değilim, dahili karıştırma çubuğu çalışıyor, ancak çubuğu hareket ettirecek kadar güçlü görünmüyor.

(Ayrıca onları uca bağlayan cam çubuğu kırdım 😬 ama yenisini takabilirim sanırım, sadece standart bir cam çubuktu)
6vaFoRsjWL

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,215
Deals
1
Sıvı ortamda (LC, sıvı kültür) kültür yetiştirmek için üretilmiştir, böylece camı açmadan ve bakteri veya küf kontaminasyonu riski olmadan organizmayı parçalayabilirsiniz burada kullanım talimatlarını içeren bir pdf var (bir bağlantı)

Í1yk721hk41c1khym1

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Çok ilginç patron. Bunu claviceps kültürlerini yetiştirmek için kullanabilir miyim yoksa başka bir şey için mi?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,215
Deals
1
Miselyumu kesinlikle yetiştirebilirsiniz, ancak ergot alkaloidlerinin konak olmadan üretilip üretilmediğinden emin değilim. Çoğu mantar için bir dereceye kadar işe yarar. Mikorizal mantarların sporokarp üretmek için kendi özel konakçı bitkilerine (genellikle bir ağaç ama bazı çalılar da olabilir) ihtiyaç duyduklarını unutmayın. Örn. Amanita muscaria miselyumunu "canlı yün" olarak çoğaltabilirsiniz, ancak mantar yetişmez. Bu durumda miselyum da muscimol içerir ve isteyen insanlar bunu yer (dekarboksilasyondan sonra)