- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 35
Videoyu izledim ve tüm talimatı okudum, cıva nitrat çözeltisi, 5ml (2g Hg + 15ml nitrik asit% 68'den), ardından 1 litre soğuk su ekleme noktasına ulaştığımda, video gibi sonuç aldım, bulanık gri su ve bir miktar alüminyum folyo durulandı, video ve talimatta belirtildiği gibi ilk boşaltmadan sonra daha fazla su eklenmesi ve boşaltma işleminin tekrarlanması tavsiye edilir, bu yüzden 1 litre daha soğuk su ekledim
Beklenmedik sorun:
1. Tekrar bulanık griye dönüyor ve başlangıçtakinden daha kalın bir karışım gibi görünüyor
2. sonra daha büyük baloncuklar başladı
3. Şimdi dokunmaya çalıştığımda daha fazla ısı var, bu yüzden tekrar boşaltıyorum ve üçüncü 1 litre soğuk su ekliyorum
4. Tüm bulanık gri suyu döktükten 3 dakika sonra, alüminyum folyo kendi kendine reaksiyona giriyor ve tüm laboratuvarı kaplayan duman üretiyor, şişe çok soğuk ve şişenin yüzeyinde su damlacıkları var
P2NP çözeltisini ilk bulanık gri su tahliyesinden hemen sonra mı dökmeliyim? çünkü sonraki reaksiyon videodaki P2NP ekleme reaksiyonlarına benziyor
Beklenmedik sorun:
1. Tekrar bulanık griye dönüyor ve başlangıçtakinden daha kalın bir karışım gibi görünüyor
2. sonra daha büyük baloncuklar başladı
3. Şimdi dokunmaya çalıştığımda daha fazla ısı var, bu yüzden tekrar boşaltıyorum ve üçüncü 1 litre soğuk su ekliyorum
4. Tüm bulanık gri suyu döktükten 3 dakika sonra, alüminyum folyo kendi kendine reaksiyona giriyor ve tüm laboratuvarı kaplayan duman üretiyor, şişe çok soğuk ve şişenin yüzeyinde su damlacıkları var
P2NP çözeltisini ilk bulanık gri su tahliyesinden hemen sonra mı dökmeliyim? çünkü sonraki reaksiyon videodaki P2NP ekleme reaksiyonlarına benziyor