- Reaction score
- 4
Tamam, açıkçası sokakta fentanil olarak geçen şey muhtemelen fentanil değildir, ancak hizmetlerimizden birinden alınan bazı testlerde geçmişte fentalil, alfentanil ve sufentanil ortaya çıkmıştır. Bir IV uyuşturucu kullanıcısı olarak, numunelerimizin çoğunda benzodiazepin testi pozitif çıktığı için Toronto'da iki tane daha güvenli tedarik programı var. Bunlardan birinde afyon bağımlılığı için günde 21 adet 8 mg dialaudid ve hem DEHB hem de 20 yıllık kristal meth bağımlılığım için günde 6 adet 10 mg Ritalin APO marka alıyorum. Ritalin şaşırtıcı bir şekilde işe yarıyor ve evet onları enjekte ediyorum. Ama hala aşeriyorum ve bedava uyuşturucuya hayır demekte zorlanıyorum. Ancak Dilaudid için dozaj hala yeterli değil çünkü hala kendimi en azından günde 1 puan param varsa kullanırken buluyorum. Olumlu yanı, haplarımı eve götürebiliyorum.
Diğer program ise enjekte edilebilir hidromorfon programıdır ve oraya gitmeniz gerekir. Toronto'daki The Works. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez sıvı hidromorfon alıyorsunuz. Bu programı kullanan biri bana günde 400 ml hidromorfon aldığını söyledi ama bu kulağa yanlış geliyor. Anladığım kadarıyla 2 ml hidromorfon 8 mg hidromorfon ile aynı.
Sadece sokak uyuşturucularını ve nihayetinde iğneleri kullanmayı bırakmaya çalışıyorum. Ne yazık ki kalbim tamamen durmanın mümkün olmadığı bir noktaya kadar hasar gördü.
Diğer program ise enjekte edilebilir hidromorfon programıdır ve oraya gitmeniz gerekir. Toronto'daki The Works. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez sıvı hidromorfon alıyorsunuz. Bu programı kullanan biri bana günde 400 ml hidromorfon aldığını söyledi ama bu kulağa yanlış geliyor. Anladığım kadarıyla 2 ml hidromorfon 8 mg hidromorfon ile aynı.
Sadece sokak uyuşturucularını ve nihayetinde iğneleri kullanmayı bırakmaya çalışıyorum. Ne yazık ki kalbim tamamen durmanın mümkün olmadığı bir noktaya kadar hasar gördü.