Question Kısa Etkili İlaçlar Daha mı Karlı?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Kısa etkili ilaçlarla uzun etkili ilaçların karlılığı konusunda herhangi bir fikri olan var mı merak ediyorum.

En iyi örnek kokaine karşı meth.

Kısa etkili ilaçların daha sık kullanılması gerekir ve daha kullanışlıdır, ancak aynı zamanda en azından kokain için biraz daha pahalı görünmektedir.

Meth gibi uzun etkili ilaçlar daha ucuz olma eğilimindedir, ancak insanlar iyi çalışan ucuz ilaçlar istedikleri için muhtemelen onlar için daha büyük bir pazar vardır.

En iyi risk-ödül kombinasyonu için, yüksek standartlı ve daha varlıklı müşteriler için kısa etkili ilaçların, en azından daha küçük ölçek için, en iyi yol olduğu görüşündeyim.

Siz ne düşünüyorsunuz?

RAMIREZ

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Merhaba CryoThio, daha yüksek saflık ve kaliteye sahip ilaçların tüketici üzerinde daha büyük bir etkiye sahip olduğunu düşünüyorum. İnsanlar genellikle daha fazla para ödemek zorunda kalmadan daha güçlü bir etki ararlar, ancak aynı zamanda daha riskli olabilir veya beklediğiniz etkiyi yaratmayabilir.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
87
Deals
35
Fiyatı biraz daha yüksek olsa bile her zaman yüksek kaliteyi tercih ederim. İlaç söz konusu olduğunda, tanıdığım çoğu insan fiyatı çok daha yüksek olsa da kısa etkili oksiyi uzun etkili olana tercih ediyor, ancak yalnızca ağrı kesici için satın almadığınız sürece kısa etkili olanı tercih ediyorsunuz. Uyarıcı gibi şeyler ise farklıdır. Kokain ve meth çok farklı yükseklerdir. Her ikisini de seven insanlar tanıyorum ve meth'i seven ve kokainin onlar için hiçbir şey yapmadığını söyleyen insanlar tanıyorum. Ben büyük bir stim kullanıcısı değilim ama kullandığımda, kokaini seçiyorum ama sadece iyi kalitede ise. Ezilmiş şeyler, ilk etapta faturalarınızı ödeyen tüketiciyi hiç umursamadan açgözlülükle yapılır, ancak her zaman ürünün içindeki kötü boktan ölen kişinin yerini alacak başka bir kişi olacaktır, sanırım fikir budur. Preslenmiş haplar buna bir örnektir, daha ucuzdurlar ve zaman zaman daha güçlü olabilirler ancak her zaman ağrıya iyi gelmezler ve yükseklikleri genellikle çok farklıdır. Daha ucuza mal olabilirler ama uzun vadede buna değer mi? Kârlılık söz konusu olduğunda, müşteri tabanınızı ve tercihlerini bilmek benim deneyimlerime göre her zaman en iyi formüldür. Meth'i toptan olarak kokainden çok daha ucuza alabiliyorum ama tanıdığım insanların hiçbiri eski tip kokain dışında meth sevmiyor. Kokain hızlı satılıyor, bu yüzden kar daha düşük olsa da, dolar daha hızlı geliyor ve uzun vadede daha iyi bir anlaşma oluyor.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
59
Bence bu ülkenizin pazarına bağlı, neyin daha karlı olduğuna bakın. Örneğin, rekabet ettiğiniz sokaklarda yüksek kaliteli kokain zaten mevcutsa, bu o kadar da karlı olmayacaktır, eğer durum buysa, tam tersini yapın, örneğin bahsettiğiniz gibi meth satın. Elbette insanlar kalitesi ne olursa olsun her zaman tercih ettikleri uyuşturucuyu satın alacaklardır. Ama ne demek istediğimi anladığınızı umuyorum, sokaklarda zaten mevcut olan bir şeyle rekabet etmeyin, etrafınıza bakın ve insanların seçimlerini görün. Yeni bir şey başlatın, kısa veya uzun süreli olması fark etmeksizin gerçekten mevcut olmayan bir şey, konudan biraz uzaklaşıyorum. Ama demek istediğim, özel olmanız ve yeni bir şey satmaya başlamanız gerektiği. Kendine dikkat et dostum.

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
69
Anlıyorum. ABD'de meth'in, yüksek kalite için ödeme yapabilecek durumda olanlara tedarik edilmediği sürece karlı olduğunu düşünmüyorum. Mefedron iyi olabilir, üretimi kolay, kokaine rakip, daha ucuza satılması gerekir, gramı 40 gibi, belki 60 ama 40, en azından ticari müşteriler için, daha yüksek kalite için ödeme yapacak olanlar için değil.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
59
Katılıyorum, RC'ler sokaklarda satmak için gerçekten iyi olabilir. Şahsen ben onlar için hiçbir yerde bu kadar rekabet görmedim. Biraz yüksek kaliteli mal alın ve sadece güven ve müşteri kazanmak için küçük numuneler vermeye başlayın. İlk yüksek kaliteli partiden sonra, daha fazla kar elde etmek için daha ucuza daha düşük kaliteli ama saf mallar alabilirsiniz. Daha önce de söylediğim gibi daha fazla kâr elde etmek için zaman zaman daha yüksek ve daha düşük kaliteli partiler arasında geçiş yapın. Ben olsam böyle yapardım. Tek seferde satacaksanız 40-50'nin iyi bir fiyat olduğuna katılıyorum. Düzenli müşteriler 40, yeniler 50 diyebilirim. Satmak veya yapmak istediğiniz RC için aktif bir pazar yoksa, fiyatları tam anlamıyla yükseltebilirsiniz. Ve fiyatlandırmanın nasıl işlediğinden bahsettiğinizden emin olun, düzenli olduktan sonra 40, daha aktif müşteriler getirebilir. Tabii ki bu, parti satın almaya karar verirseniz, onları yapmazsanız.