Satıcının deontolojisi

Wario

Don't buy from me
Resident
Reaction score
32
Herkese merhaba, umarım herkes güvendedir,

Bu yazıyı herkese ağır uyuşturucu satışı hakkındaki düşüncelerimi anlatmak için yazdım,
Bir ürün satıyorsunuz ve birisinin bağlanmış ve / veya kötü kaliteli bir üründen ölmesi sizin sorumluluğunuzdadır, çoğu sentez postası size yapmanız gereken saflaştırma / yeniden kristalleştirme ve erime noktası bilgisi verir, ilacı kendi güvenliğiniz için karıştırmak sizin seçiminizdir, ancak alıcının değil.

İlaç satmak sizin seçiminizdir, bu yüzden lütfen bunu daha etik ve saf bir şekilde yapın, mümkün olan en tıbbi görgü kurallarına yaklaşarak ilaç satmalıyız.
Bu bir oyun değil ve eğer birisi saf üründen ölürse bu sizin suçunuz değil ama eğer birisi siz (ya da sizin üstünüzdekiler) bir ürünü bağladığınız için ölürse ya da tıbbi bir sorun yaşarsa bu %100 sizin suçunuz.

Söylemeye gerek yok, artık Avrupa'nın hemen her yerinde yasadışı ürünler için testler yapılıyor.

Bir satıcı olarak deontolojiye sahip olmak bir artı değil, diğer tüm işlerde olduğu gibi en temel şeydir, belki bir gün uyuşturucuya karşı savaşı sona erdirmenin tek yolu budur.

Barış ❤

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
241
Güzel ve kesinlikle doğru kelimeler. Destekliyorum!

xile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
54
Müşteriye tam olarak ödediği fiyata satmak %100 benim görüşümdür. Uzun zamandır korozif maddelere bağımlıydım ve karışım vücuduma aşırı derecede zarar veriyordu. arkadaşlarımı da bu maddelerden uzak tutmak için yeterince uğraştım. Ama sonunda gerçekten bağımlı olanlara gerçekten iyi şeyler satmaya ve ilk kez kullanacak olanları riskler konusunda uyarmaya ve onları kurtarmaya çalışıyorum. Bilinmeyen, bilinmeyen maddeler herkesin vücudu için gerçekten tehlikelidir. Açık maddelerle kullanmadan önce sizi bilgilendirebilirsiniz, ancak karışımlarla asla bilemezsiniz.