Racemic meth

alwaysalpha

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Birisi bana metamfetamini açıklayabilir mi?
Ve eğer bir tarifiniz varsa burada paylaşın (küçük ölçekte kolay bir tane)

rqq

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Burada rasemik meth için birden fazla yöntem mevcut. Doğru hatırlıyorsam bazı videolar da var. Arama çubuğunu kullanmanız yeterli.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,146
Deals
1
Tamam, meth, 1 kiral karbona sahip. Bir silahın namlusuna bakıyormuşsunuz gibi hafifçe dönen bir karbon. Size doğru bisiklet süren birini hayal edin. Sol bacağını uzatıyor. Sonra sağ bacağını çıkarıyor. L(eavo) ve D(extro) meth arasındaki fark budur. Racemic meth sadece kabaca 50/50 karışım anlamına gelir. Kiral olmayan bir prekürsör kullandığınızda elde edeceğiniz şey budur. Örnek olarak P-2-P, fenilaseton, efedrin ve psödoefedrin kiraldir, ancak 2 c kiral karbona sahiptirler, ancak meth'e indirgenirken ilkini kaybederler. İkincisi ise L mi yoksa D mi meth yapacağınızı belirler. L ve D kullanmak artık arkaiktir ve havalı çocuklar Rallysport yarış arabası gibi R ve S kullanmaktadır.

alwaysalpha

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Teşekkürler dostum, bunu yapmak için bir tarif verebilir misin (kolay bir tane)?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,146
Deals
1
Metamfetamin yapmak için mi? Rasemik mi D mi? Lityum/amonyak, huş ağacı benzeri bir reaksiyon, leucart, al/hg, elektro-redüksiyon, kloroamfetamin yoluyla çalkala ve pişir? Metamin ve katalizörle... Neyi deniyorsunuz?

alwaysalpha

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Benim istediğim salla ve pişir değil.
Demek istediğim, küçük ölçekte rasemik meth yapmak için basit ekipmanla kolay bir yol benim için iyidir (sadece kendimi eğitmek için)
Eğer bunun için bir yöntem bulabilirsem benim için harika olacak.
Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,146
Deals
1
🤔easy way?? Simple equipment,.... yep that's a shake and bake with lithium our of a battery and an ammonium compound