Question Mephedrone ve diğer Cathinon'ların uzun vadeli stabilitesi hakkında soru

Ksalos

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bu makale, Mefedron'un yanı sıra diğer Katinonların da belirli çözeltilerde (MeOH, ACN) kararsız olduğunu göstermektedir.

Mephedrone ve diğer Cathinon'ların çözelti dışında uzun süreli stabilitesi hakkında sağlam bir bilgisi olan var mı?

En uzun stabiliteyi sağlamak için serin, kuru, hava geçirmez ve ışık korumalı depolamanın yanı sıra ne yapılabilir?

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
kurutucu kullanın. o küçük silika jel paketlerini saklayın ve malınızın içine koyun. bunu mephedrone ile hiç yapmadım ama mantarlarda işe yarıyor lol

renkli veya opak cam, normal cama göre ışıktan daha fazla koruyabilir. belki amber camı deneyebilirsiniz? özellikle ışığa maruz kalmaktan korumak için yapılmıştır :3

çok fazla endişelenmezdim, standart önlemleri aldığınız sürece sorun olmayacaktır. afaik mephedrone nispeten kararlıdır

Ksalos

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Bu kadar ısrarcı olduğum için özür dilerim ama Mefedron'un Metilon ve Metkatyon gibi bozunmaya uğrayabileceğini öne süren bu konuyu buldum:

Noktaları kendim güvenilir bir şekilde gözden geçirmek için yeterli kimya bilgisine sahip değilim.

Uzun vadeli stabilite benim için gerçekten önemli bir nokta çünkü kimyasallarımı biriktirmeyi seviyorum ve genellikle onları çok sık almıyorum.

İyi miktarda Mephedrone'u uzun süreli depolamaya koymak istiyorum (muhtemelen 10 yıl +) ve sonunda işe yaramaz bir çöp yığınıyla sonuçlanırsam gerçekten kötü olurdu.

Last edited:

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
gönderdi̇ği̇ni̇z yaziyi okudum! i̇şte bazi yardimci cevaplar:

"Diğerleri mephedrone'un hava geçirmez bir fermuarlı poşet içinde (benim önerim iki poşet kullanılması ve her iki seferde de tüm havanın sıkılmasıdır) iki yıl boyunca (Mona Lisa'nın Gönderisi) etki kaybı olmadan saklanabileceğini öne sürmüşlerdir. Hava geçirmez, nemsiz bir ortamda saklayın."

"Geçenlerde 4 yıllık bir metilon partisini bitirdim ve ilk elde edildiği zamanki kadar iyiydi. İnce bir kilit içinde oda sıcaklığında, karanlık ve kuru bir yerde sakladım."

"Oldukça iyi bilinen başka bir forumda kimya konusunda bilgili biri, hem mefedron hem de metilonun, her ikisi de bk-keton olduğu için makul ölçüde kararlı olması gerektiğini öne sürüyor, ancak bu sadece varsayım. 'Çoğu fenetilamin kuru ve karanlık bir yerde (yıllar gibi!) saklanırsa uzun ömürlüdür' dedi... ama kim bilir. Bununla birlikte, sadece kapalı bir plastik torba içinde oda sıcaklığında, ancak ışıktan uzakta saklanan iki yıldan daha eski metilonun hala etkili olduğunu buldum. Bununla birlikte, 2007'nin başlarından kalma bazı eski birinci nesil neodoves ve ruhlarda, mephedrone'un (iddia edilen ana gizemli bileşenleri) bir miktar bozulmasına işaret edebilecek hafif bir bozulma fark etti..."

eğer lanet bir ziploc torbada 2-4 yıl dayanabiliyorsa (cevaplardan biri metilon demiş ama meph'in çok daha hızlı bozulacağını sanmıyorum), hava geçirmez kehribar rengi bir cam kavanoza koyup içine biraz silika jel paketi atarsanız sorun olmayacağını düşünüyorum. çok az ışık alan serin bir yerde saklayın.