- Reaction score
- 8
Merhaba. Bu harika forumu yaklaşık 2 ay önce keşfettim ve o kadar harika ve faydalı bilgilerle dolu ki en azından lisede kimya öğrenmediğim için pişman oldum.
Burada yayınlanan tüm videoları izledim.
Orta ölçekte üretim yapmak istiyorum.
4mmc ve 3cmc yapmak istiyorum. Anladığım kadarıyla prosedür aynı, tek fark hangi öncül ile başladığınız?
4mmc için 2-bromo-4-metilpropiofenon aka 2b4mp? ve 3cmc için
2-Bromo-3'-chloropropiophenone aka 2b3c
Bazı laboratuvar ekipmanları aldım.
Baş üstü mikserim, 3000ml'lik beherim ve sepparatory hunim var ama gerekirse başka bir şey de alabilirim.
Benim acemi bakış açıma göre en basit yöntem bu:
Bu yöntemi yapmak kolay görünüyor, ancak bu yöntem
4'-metilpropiophenone ve eğer
2-bromo-4-metilpropiofenon forumundan sadece 3:23'ten itibaren videoyu takip etmem gerekecek. değil mi?
3:23'ten sonra "4-Metilpropiofenon brominasyonu benzen içinde 2-bromo-4-Metilpropiofenon verir."
Benzen bulamıyorum ama anladığım kadarıyla toluen de iyi.
yani videoyu taklit edebilmek için toluen ile başlayıp 2-bromo-4-Metilpropiofenon eklemem gerekecek mi? sonra videodaki gibi devam mı edeceğim?
Ayrıca.. Hidroklorik Asit HCI bulamıyorum ama HBr Hidrobromik Asit buldum.
yani benzen yerine toluen ve HCI yerine HBr kullanabilir miyim?
.
Burada yayınlanan tüm videoları izledim.
Orta ölçekte üretim yapmak istiyorum.
4mmc ve 3cmc yapmak istiyorum. Anladığım kadarıyla prosedür aynı, tek fark hangi öncül ile başladığınız?
4mmc için 2-bromo-4-metilpropiofenon aka 2b4mp? ve 3cmc için
2-Bromo-3'-chloropropiophenone aka 2b3c
Bazı laboratuvar ekipmanları aldım.
Baş üstü mikserim, 3000ml'lik beherim ve sepparatory hunim var ama gerekirse başka bir şey de alabilirim.
Benim acemi bakış açıma göre en basit yöntem bu:
4-MMC (mephedrone) sentezi. Tam video eğitimi.
Bu video, 4'-metilpropiofenondan küçük ölçekte 4-MMC'nin (mephedrone) basit bir sentez yolunu temsil etmektedir. Her şeyi açıklayan ve organik senteze yeni başlayan herkese 4-MMC yapma fırsatı veren toplam sentez video kılavuzu vardır. Ekipman ve cam eşyalar: Yuvarlak tabanlı...
bbgate.com
Bu yöntemi yapmak kolay görünüyor, ancak bu yöntem
4'-metilpropiophenone ve eğer
2-bromo-4-metilpropiofenon forumundan sadece 3:23'ten itibaren videoyu takip etmem gerekecek. değil mi?
3:23'ten sonra "4-Metilpropiofenon brominasyonu benzen içinde 2-bromo-4-Metilpropiofenon verir."
Benzen bulamıyorum ama anladığım kadarıyla toluen de iyi.
yani videoyu taklit edebilmek için toluen ile başlayıp 2-bromo-4-Metilpropiofenon eklemem gerekecek mi? sonra videodaki gibi devam mı edeceğim?
Ayrıca.. Hidroklorik Asit HCI bulamıyorum ama HBr Hidrobromik Asit buldum.
yani benzen yerine toluen ve HCI yerine HBr kullanabilir miyim?
.