- Reaction score
- 8
Merhaba,
Daha önce başka bir başlıkta açıkladığım gibi, Al/Hg yoluyla P2NP'den amfetamin fosfat sentezinde sorunlar yaşadım. Zaten aynı sonuçla iki parti yaptım: her türlü anorganik tuzdan çok yüksek verim (örneğin 10 g P2NP'den 85 g). Bu sitedeki videolardan her adımı takip ettim ve bu forumdaki her konuyu ve ayrıca birkaç başka nasıl yapıldığını okudum. Son partimi yaklaşık 14 saat önce alkanize ettim ve şimdi böyle görünüyor
İlk iki partide neyin yanlış gitmiş olabileceğini, hangi hatanın aldığım sonuçlara neden olabileceğini bilen var mı? Bu parti ile ne yapmalıyım? Sadece ilk katmanı mı dekante edeyim, ilk ikisini mi dekante edeyim yoksa her ikisini de 2 farklı beherde mi dekante edeyim?
Her türlü fikir için memnun olurum, şimdiden teşekkürler,
lee
Daha önce başka bir başlıkta açıkladığım gibi, Al/Hg yoluyla P2NP'den amfetamin fosfat sentezinde sorunlar yaşadım. Zaten aynı sonuçla iki parti yaptım: her türlü anorganik tuzdan çok yüksek verim (örneğin 10 g P2NP'den 85 g). Bu sitedeki videolardan her adımı takip ettim ve bu forumdaki her konuyu ve ayrıca birkaç başka nasıl yapıldığını okudum. Son partimi yaklaşık 14 saat önce alkanize ettim ve şimdi böyle görünüyor
http://dumpliwoard5qsrrsroni7bdiishealhky4snigbzfmzcquwo3kml4id.onion/image/0275c4f5b897507c.jpeg
Bir şekilde üç katman elde ettim. ortadaki, ilk 2 partimin üsttekine benziyor, neden üçüncü bir tane elde ettiğimi bilmiyorum. İlk iki partide neyin yanlış gitmiş olabileceğini, hangi hatanın aldığım sonuçlara neden olabileceğini bilen var mı? Bu parti ile ne yapmalıyım? Sadece ilk katmanı mı dekante edeyim, ilk ikisini mi dekante edeyim yoksa her ikisini de 2 farklı beherde mi dekante edeyim?
Her türlü fikir için memnun olurum, şimdiden teşekkürler,
lee