İngiltere'de Pembe NASA 2C-B FUD

cubesquare

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
103
Reddit'te UK 2C-B'nin kalitesinin kötü olduğuna dair bazı söylentiler var, çünkü 6 milyon hap kötü bir şekilde karıştırılmış, bu nedenle haplarda 2C-B'nin eşit dağılımı yok.

Tamamen saçmalık.

İddia, 6-7 milyon hapın 24 saat olması gerekirken sadece 1 saatlik bir karıştırma işlemiyle yapıldığı ve bunun da hapınızda herhangi bir ürün olduğunun garanti olmadığı anlamına geldiği yönündedir.

7 milyon hap için 140 kg saf 2C-B ve ~1500 kg firmapress veya dolgu maddesi/bağlayıcı vs. gerekir.

Bu tek seferde ASLA yapılamaz, inşa edilemez, monte edilemez ve preslenemez.
Bu miktarda 2C-B'yi tek bir partide üreten laboratuvarı görmeyi çok isterdim... Evet, birileri preslemek için bu miktarda saf ürün satın alabilir, ancak bu hacmi alabilecek bir hap presi ve karıştırıcı bile son derece pahalıdır ve büyük olasılıkla teçhizatı üreten laboratuvara bağlı olacaktır. Daha küçük ekipmanlarla belirli bir süre boyunca çok daha küçük partiler üretilmesi daha olasıdır, yani bu sorun İngiltere'de izole edilen 6-7 milyon hapın tamamında olmayacaktır.

Dolayısıyla, pembe NASA 2C-B üretiyorsanız ve satışların neden daha yavaş olduğunu merak ediyorsanız (bunun gerçek dünyada bir etkisi olduğundan şüpheliyim) bunun farkında olun.

DsBMmrQWXZ

Eğer gülmek istiyorsanız, reddit'teki bazı yorumları okuyun
  • /r/2cb/comments/15zkyeg/dangerous_nasa_rockets/
  • /r/2cb/comments/15zns2p/uk_pink_nasas/
İnsanlar "Hapımı tarttım ve 19 mg çıktı, muhtemelen bunun sadece 12 mg'ı 2C-B'dir" gibi aptalca şeyler söylüyorlar.
İnsanlar aptal.

The Alchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Bu iyi gerekçelendirilmiş bir yazı. Saçmalıkları basit bir mantıkla ortadan kaldırmak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

RC'lerin sadece olması gereken kimyasal olduğu ve Hollandalı clearnet satıcıları aracılığıyla ağırlıklı vakum mühürlü bir torbada geldiği altın bir zaman vardı. O zaman darkweb'e girip LSD'nizin sadece bu olduğundan emin olabilirdiniz. Dolandırıcılar, açgözlülükten başka hiçbir şeyden beslenmeyen ucuz, ruhsuz kabuklar.... tüm uyuşturucu yollarını sokak uyuşturucusuyla aynı seviyeye getirdi. Ve onlar bile her zamankinden daha kötü!

Sokaktan meth satın alabilir ve meth olduğundan emin olabilirdiniz çünkü olabilecek en ucuz şeydi. Nbomes, fentalogues, amfetaminle kesilmiş kokain! Neden sadece istediğimiz uyuşturucuyu kullanamıyoruz?

Ve şimdi de yanlış bilgi lejyonları mı? Yozlaşma çok derin ve hastalıklı. Benim için ilerlemenin tek yolu kendi kendime yetebilmek. Güven nerede?

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
80
Ben şahsen hap formundaki hiçbir şeyi sevmiyorum, bunun pazarlama nedenleriyle ve para kazanmak için olduğunu biliyorum, sanırım sadece insanlara çimlerimden uzak durmalarını söyleyen yaşlı bir osuruk, haplara güvenmediğimi söylediğimde onu hatırlıyorum mikro noktalara bastım belki hala silah utangaçım ama bilgin olsun kardeşim