PEPAP

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Kimyager değilim ama bunun işe yarayacağından oldukça eminim, muhtemelen çok düşük verimle ama işe yaramalı.

Bu OPPPP için olmalıdır, ancak genel fikir aynıdır.

Erowid
https://erowid.org ' prodinePDF
Prodinlerin Sentezi

Bu, genel fikir olan ilk bağlantıya götürmelidir.

Alfa metil stiren, formaldehit, fenetilamin (yukarıdaki pdf'deki metilamini bununla değiştirin, bunun işe yarayacağı söylendi)

Kümen peroksitten başlayarak AMS, sanırım kümil alkol sipariş etmek en kolay yol, sonra dedikleri gibi KHSO4 ile dehidre etmek veya sanırım fosforik asit olabilir. Ya da sadece ams sipariş etmek, ama bu biraz izlenebilir.

Yani temel olarak alfa metil stiren, asetik asit, asetik anhidrit, fenetilamin ve %37 formaldehite ihtiyacınız olacak.

Bu, prodine sentezinin alfa etil stiren, propiyonik asit, propiyonik anhidrit ve metilamininin yerini alabilmelidir, sadece uygun hesaplamaları yapın ve ekleyin. Propiyonik asit/anhidritin değiştirilmesi gerektiğine inanmıyorum, ancak asetik asit/anhidrit uygun PEPAP'ı üretir.

Bunun kaba bir yazı olduğunu biliyorum. Ancak genel fikir, işe yaradığını varsayarsak (öyle olduğu söyleniyor) iyi, nispeten otc bir opiat olacaktır. Kabul etmek gerekirse, düşük verim ve PEPAP hakkındaki Wikipedia, MPTP'ye benzer yan ürünlerin nörotoksik olmadığını söylüyor. Yani bu iyi bir şey.

plancklong

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Kimyager değilim ama bunun işe yarayacağından oldukça eminim, muhtemelen çok düşük verimle ama işe yaramalı.
Merhaba KK, bu biraz daha kolay olabilir:
VhigTLB4j9

Bana ne düşündüğünü söyle.

Katty Korner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
10
Bu iyi bir yol gibi görünüyor.

Benim tek endişem fenil lityumun sentezi ve bunun güvenliği. Böyle bir sentezin ne kadar tehlikeli olduğunu ve PhLi'nin ne kadar yanıcı/zehirli olduğunu merak ediyorum