- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 53
Ben zengin bir uyuşturucu piyasası olmayan bir ülkeden geliyorum. Monoton bir piyasa, hız, kokain, ot, mdma. Ve insanlar için bazı "yeni" uyuşturucular getirmeyi düşünüyorum. Yeni bulunmuş ve yapılmış uyuşturucu veya uyuşturucu kombinasyonları gibi yeni demek istemiyorum, sokaklarda hiç toptan satılmamış gibi yeni demek istiyorum. Örnek olarak mephedrone burada hiç bulunmadı. Kimse onu satmıyordu ve kimsenin dağıtmak için büyük bir miktarı yoktu, belki sadece egzotik olarak gördükleri ve çok daha fazla ücret aldıkları daha küçük bir miktar vardı. Bu birkaç yıl önceydi ve o zamandan beri bırakın satmayı, kimse görmemişti bile. Benim düşüncem, örneğin mephedrone alıp olması gerekenden daha pahalıya satmaktı çünkü insanların sokaklarda yeni bir uyuşturucu görünce çılgına döneceğini ve tonlarca satın alacağını biliyordum. Ama yine de bilmiyorum çünkü küçük bir bölgeden geliyorum ve kelimenin yanlış insanların kulaklarına, federallere ve sokaktaki rekabete çok hızlı yayılabileceğini düşünüyorum.
Düşüncelerinizi duymak isterim!
Düşüncelerinizi duymak isterim!