Question Fetty'den (fentanal) rengi çıkarmak için yardıma ihtiyacım var!!!

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Yaklaşık bir buçuk oz mavi fetty (fentanil) ile sıkışıp kaldım. Saf fentanil değil, sokak kalitesinde parçalar. Sorum şu: Rengi nasıl çıkarabilirim? Bunun sadece gıda boyası olduğunu varsayıyorum ve geçmişte meth ile yaptığım gibi aseton kullanmayı düşünüyordum. Bu işe yarar mı? Kesiği nasıl çıkarabilirim? Teşekkür ederim.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Bence kantitatif analize ihtiyacınız var. Fetty'nizdeki mavi boya, meth'te gördüğünüz safsızlık olarak değerlendirilmemelidir, çünkü bu meth değildir ve maddenin büyük kısmı muhtemelen aseton / çözücü ile bilinmeyen etkileşime sahip üniterden daha azdır.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
Eğer bu soruları sormak zorundaysanız, saf Fentanil ile çalışmaya hazır olduğunuzdan şüpheliyim, ama işte başlıyoruz:
Bir A/B asit-baz ekstraksiyonu kesikleri ve rengi gidermeli ve yeniden kristalleştirme saf ürün verecektir. Şimdi muhtemelen Fentanil.HCl veya Fentanil.Sitrattır. suda çözün, süzün, tüm Fentanil süzüntüde (sıvı) olmalıdır, ph >10 olana kadar dikkatlice sodyum karbonat çözeltisi ekleyerek alkali hale getirin. toluen veya ksilen gibi polar olmayan çözücü ile ekstrakte edin. ekstraktı suyla yıkayın. Ph 5-6 olana kadar alkol (IPA iyidir) içinde sitrik asit (susuz) ekleyin. Daha kuru ksilen veya toluen ve ardından nafta (Shellsol sizin köşenizde) ile yıkayın ve gevrek bir toz haline gelene kadar kurumaya bırakın. Eğer gevrek bir toz değilse, az miktarda SICAK IPA içinde çözün ve kuru Aseton ekleyip buzdolabına koyun. Elde edilen maddeleri nafta ile yıkayın ve şimdi gerçekten kuru toz haline gelmelidir.

Kendinizi ya da başkalarını öldürmemeye çalışın.
Fentanil kötü bir güvenlik profiline sahip berbat bir ilaçtır, bunun farkında olun.

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Yardımınız için minnettarım, ancak başlangıçta bana kaba davranmanız için bir neden yok. Bilin diye söylüyorum, ben fentanil kullanmıyorum ama benim bölgemde eroin ortadan kalktı ve herkes bu malı almak istiyor. Ancak mavi madde tadı nedeniyle herkesin şikayet etmesine neden oluyordu. Bahsettiğiniz ekstraksiyonu kırmızı fos meth için yüzlerce kez yaptım. Tekrar teşekkürler.

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Cevabın kaba olduğunu düşünmüyorum, sadece bu gerçek çoğumuz için geçerli ve OrgUnikum size karşı korumacı davranıyordu. Yine de size istediğiniz bilgiyi verdi, ki benim tavrım da biraz korumacı olduğu için bunu yapmadım. Bu malzeme ile çalışırken alabileceğiniz tüm KKD'ler kullanılmalıdır, metamorfoz kimyası bu saflaştırma prosedürüne kıyasla oldukça giriş seviyesindedir. Çoğu cam eşyanın ve KKD'nin güvenlik önlemleri için kullanıldıktan sonra imha edilmesi gerektiğini unutmayın, masadaki veya laboratuvar önlüğündeki küçük bir leke birkaç kişiyi öldürecek kadar güçlüdür. Metamfetaminle ilgili tehlikeli kimya deneyiminizin, serbest gaz/tuz oluşumunu idare edebilecek kadar olduğuna inanıyorum. P/I2 indirgenmesi bir patlama/yangın tehlikesi iken, bu bir toksisite tehlikesidir, büyük bir ıslak havlunun kaçak bir meth sentezini durdurmak için kullanılabileceğini bildiğiniz gibi (hatta daha önce özgürlüğünüzü kurtarmış olabileceğine bahse girerim), fent durumunda, her tarafı kalın plastik folyo ile kaplayacağınız süper küçük bir odaya ve hazmat+gaz maskesi+sert eldivenlere ve hazmat'ı doğrudan dokunmadan soyma araçlarına ihtiyacınız vardır. Ve tabii ki sıcak noktalar oluşmaması için uzun süre karıştırılması gereken fentin seyreltilmesi (kesilmesi) (tanıdığım biri fent sıcak noktasından öldü). Malzemenin imha edilmesini teşvik eden ve yöntemi sağlayan kişi bendim. Fentanili severim ama sadece istediğim zaman ulaşamadığım durumlarda ilaç sınıfını kabul ederim. Bu şekilde hiçbir zaman afyon bağımlısı olmadım ya da en azından şimdiye kadar sadece bağımlılığımın hayali olduğunun kanıtlanması sürprizini yaşadım. En iyi dileklerimle! Not: lütfen yaklaşımı araştırın ve uzman görüşüne başvurun, rehber olarak daha önce uygulamalı deneyimi olan birini bulmaya çalışın.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
301
İnsanlar Intanetz'de oldukça alınganlaştı, şimdi iyi sevgili @InnocentBystander23, üzgünüm, herhangi birinin evrensel dadısını taklit etmeden yapabildiğim kadar güzel, bu yüzden daha iyi olmayacak, al ya da bırak.

Yüksek kaliteli flamewar'ların eski günlerini özlüyorum ve hayır, flaming'in kesinlikle hakaret veya tehditlerle hiçbir ilgisi yok. Her şey yokuş aşağı gitti, İnternet aslında AOL Missisippi'ye bağlandığı gün öldü (tarih sadece tesadüf) ve yerini kılık değiştirmiş bir alışveriş platformu aldı.
Yaşlı insanlar, her zaman ağıt yakarlar, biliyorum, biliyorum, o zaman savaş hakkında konuşalım.....🤣

InnocentBystander23

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
9
Anlayışınızı takdir ediyorum. şu anda cam eşyalarımı yok etmeyi göze alamıyorum, bu yüzden olduğu gibi bırakacağım ve uğraşmayacağım. teşekkürler

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
342
Cam eşyalarınızı tam anlamıyla parçalamanıza gerek yok, sadece piranha çözeltisi gibi güçlü bir oksitleyici ile işlem yapın.