Cevabın kaba olduğunu düşünmüyorum, sadece bu gerçek çoğumuz için geçerli ve OrgUnikum size karşı korumacı davranıyordu. Yine de size istediğiniz bilgiyi verdi, ki benim tavrım da biraz korumacı olduğu için bunu yapmadım. Bu malzeme ile çalışırken alabileceğiniz tüm KKD'ler kullanılmalıdır, metamorfoz kimyası bu saflaştırma prosedürüne kıyasla oldukça giriş seviyesindedir. Çoğu cam eşyanın ve KKD'nin güvenlik önlemleri için kullanıldıktan sonra imha edilmesi gerektiğini unutmayın, masadaki veya laboratuvar önlüğündeki küçük bir leke birkaç kişiyi öldürecek kadar güçlüdür. Metamfetaminle ilgili tehlikeli kimya deneyiminizin, serbest gaz/tuz oluşumunu idare edebilecek kadar olduğuna inanıyorum. P/I2 indirgenmesi bir patlama/yangın tehlikesi iken, bu bir toksisite tehlikesidir, büyük bir ıslak havlunun kaçak bir meth sentezini durdurmak için kullanılabileceğini bildiğiniz gibi (hatta daha önce özgürlüğünüzü kurtarmış olabileceğine bahse girerim), fent durumunda, her tarafı kalın plastik folyo ile kaplayacağınız süper küçük bir odaya ve hazmat+gaz maskesi+sert eldivenlere ve hazmat'ı doğrudan dokunmadan soyma araçlarına ihtiyacınız vardır. Ve tabii ki sıcak noktalar oluşmaması için uzun süre karıştırılması gereken fentin seyreltilmesi (kesilmesi) (tanıdığım biri fent sıcak noktasından öldü). Malzemenin imha edilmesini teşvik eden ve yöntemi sağlayan kişi bendim. Fentanili severim ama sadece istediğim zaman ulaşamadığım durumlarda ilaç sınıfını kabul ederim. Bu şekilde hiçbir zaman afyon bağımlısı olmadım ya da en azından şimdiye kadar sadece bağımlılığımın hayali olduğunun kanıtlanması sürprizini yaşadım. En iyi dileklerimle! Not: lütfen yaklaşımı araştırın ve uzman görüşüne başvurun, rehber olarak daha önce uygulamalı deneyimi olan birini bulmaya çalışın.